Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗУЕКА ИСКАЛ 11 БОНА ЗА КАРТИНИ

ЗУЕКА ИСКАЛ 11 БОНА ЗА КАРТИНИ

зуека zueka

Известният актьор и тв водещ Васил Василев-Зуека сюрпризира приятелите на изкуството с 12 нови картини, чиято обща стойност е 10 900 лв.

56-годишният творец представи платната си онлайн. Най-скъпото е 1000 лв., а най-евтиното – 800 лв. Зуека показа картините си в уебпространството чрез популярната платформа „Купи изкуство“.

Творбите, които струват 800 лв., са озаглавени „Пораснали деца“, и „Нощ“. Със стотачка по-скъпи са „Спомен“, „Едно цяло“, „Лято“, Storyboard, “Синьо момиче”, „Трепет“ и „Спомен за цял живот“, а оценените най-високо са „Буря“, „Циркът“ и „Свобода“.

ЧУДО: ЗУЕКА НАДЕБЕЛЯ В ИСПАНИЯ

Част от рисунките на Васил са познати на почитателите му заради предварителното споделяне в социалните мрежи. „Страхотни картини, наслаждавам се на цветовете и всеки път се удивлявам на въображението“, „Прекрасни“, „Толкова красота и естетика“, „Уникална дарба“, гласят някои от коментарите.

Четири картини, част от празничната изненада на Зуека, вече са откупени. Това са „Циркът“ за хилядарка, Storyboard и „Синьо момиче“, всяка от които за 900 лв. и „Нощ“ за 800 лв. Освен с огромен интерес от страна на българските си симпатизанти тв водещият, който живее в Испания, може да се похвали с поръчки и продажби зад граница, писа „Телеграф“.

Top
>