Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПИЛЕНЦАТА ИЗНЕВЕРИХА НА МОНАКО, ЗАЖИВЯХА В КАН

ПИЛЕНЦАТА ИЗНЕВЕРИХА НА МОНАКО, ЗАЖИВЯХА В КАН

пиленцата от монако pilencata

Не познавате истинския коледен лукс, ако не сте гледали сторитата на Нина Димитрова и Боби Манекена – Пиленцата от Монако. Те в момента са в Кан, като в стори пожелаха на всички хубави и весели коледни празници. И да сме гъзари като тях!

Около Пиленцата има една голяма новина. Инфлуенсърското семейство смени своя дом за зимата и вече няма да живеят в Монако, а в Кан. Или поне до началото на Formula 1 в Монако, когато ще се върнат. Какво е породило тази смяна, така и не стана ясно, но важното е, че Нина и Боби ще продължат да се къпят в лукс по любимата им Френска ривиера.

ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО ДОЛЕТЯХА В БЪЛГАРИЯ, ПРОГОВОРИХА ЗА БИЗНЕСА СИ ВЪВ ФРАНЦИЯ

„Няма такава красота! Да се разхождаш по Кан!“, радва се в стори Нина, която пусна и възможност на последователите си да ѝ задават въпроси, отбелязва каналът „Опасни връзки“. Е, явно лампичките и червения килим в Кан я заслепиха и Нина така и не отговори (поне за момента) на фенските въпроси.

Иначе Пиленцата вече имат резервация и за Коледа. Празника няма да прекарат в домашна атмосфера, а в топ гъзарски ресторант в Кан, който също показаха на своите последователи.

Top
>