Вие сте тук
Начало > Шоу > 14 ГОТВАЧИ ЩЕ ОПЪНАТ НЕРВИТЕ НА ВИКТОР АНГЕЛОВ ТАЗИ ВЕЧЕР

14 ГОТВАЧИ ЩЕ ОПЪНАТ НЕРВИТЕ НА ВИКТОР АНГЕЛОВ ТАЗИ ВЕЧЕР

виктор-ангелов-viktor-angelov

Остават броени часове до начало на четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България, за който шеф Виктор Ангелов направи твърда заявка да бъде различен и изключително колоритен. Тази вечер от 21:00 часа в динамичното кулинарно състезание ще влязат 14 претенденти за голямата награда, които ще се срещнат лице в лица с шефа на кухнята на Ада и ще бъдат поставени незабавно пред първите предизвикателства за сезона. Зрителите на NOVA ще преживеят емоциите и чувствата на членовете на двата отбора, жадни за победа.

„Започваме сезона с 14 човека, но още в първата седмица шокът за участниците e много голям и се налaга шеф Ангелов да подсили отборите с допълнителни готвачи. Колко са те обаче и как ще се включат в шоуто, зрителите ще видят в първите епизоди. Сезонът ни е доста различен, имаме много елементи извън кухнята и ресторанта, което е вълнуващо както за участниците, така и за зрителите. Довечера ще станем свидетели и на необичайната първа среща на шеф Ангелов с двата отбора“, разкрива продуцентът на формата Витомир Саръиванов.

ШЕФ АНГЕЛОВ ЩЕ КРЕЩИ И НА АМАТЬОРИ В НОВИЯ HELL’S KITCHEN

Още в първия епизод тази вечер новите участници ще заявят високото си самочувствие и нестихващи амбиции за финал. Зрителите ще станат свидетели на преобразяването на шеф Ангелов, което ще започне привидно и ще премине в изненадващо отношение от негова страна.

Новост ще бъде появата на единствената досега семейна двойка, която ще бъде неразделна в риалити формата поне докато един от тях не си навлече гнева на шефа. Напрежението в кухнята е маркирано от първата счупена чиния и стига своя пик в края на вечерната резервация, когато шеф Ангелов сервира първата си изненада на участниците.

Top