Вие сте тук
Начало > Шоу > НИКИ КЪНЧЕВ ПОДГОТВЯЛ ЗАВРЪЩАНЕТО СИ ГОДИНА

НИКИ КЪНЧЕВ ПОДГОТВЯЛ ЗАВРЪЩАНЕТО СИ ГОДИНА

ники кънчев niki kunchev

Почти година Ники Кънчев, който сега води „Голямото преследване“ по Нова телевизия, подготвял завръщането си в тв ефира. Емблематичният водещ, който на 26 декември ще празнува 62 години, чакал търпеливо, за да се появи подходящ проект, без да настоява излишно пред медията.

През това време се съсредоточил върху други дейности, а отсъствието си от екрана приел за нещо нормално. По този начин запазил позиции. „Поведението ти показва какво ти е самочувствието, а това вдига цената“, сподели Ники Кънчев.

И все пак паузата едва ли му е харесала. Най-малкото предвид, че в биографията му има периоди, в които съумяваше да съчева няколко тв проекта. Той стана популярен с предаването „Стани богат“, което днес се води от актьора Михаил Билалов и се излъчва по бТВ.

НИКИ КЪНЧЕВ ОТКРАДНА ЗВЕЗДИ ОТ БНТ ЗА ШОУТО СИ

Ники Кънчев изгря на тв екрана на 12 май 2001 година. Тогава водещият, който бе с катинарче и дълга коса, пътувал всяка седмица до Румъния, където се записвало най-новото шоу в българския ефир. Ники бе лице на „Стани богат“ до 2014 година. Междувременно, журналистът от Червен бряг водеше „Един срещу всички“ през 2007 година, както и всички сезони на риалитито „Биг Брадър“ от 2004 до 2018г., с изключение на този през 2008 година, когато го сменя Милен Цветков.

През 2010 година журналистът води и шоуто „СМС за милиони“, а през 2011 година „Ники Кънчев под наем“.

„Бях два сезона жури в „Маскираният певец“ и после дойде ковид кризата, а с нея и тази пауза“, припомня си Кънчев, че последно е бил на екран през 2019 година.

Докато бе извън тв ефира, Ники Кънчев се занимаваше с реклама и пиар кампании, както и сшоуто си в „Дарик“ радио, в което гласът му звучи вече 30 години.

НИКИ КЪНЧЕВ УВОЛНИ ЦЕЦО ОТ „СЕМЕЙНИ ВОЙНИ“, ВЛИЗА В БИТКА С ДЖАРО

Ники изчакал търпеливо подходящият момент за своето завръщане, за което периодично водел разговори с Нова тв, отбелязва Уикенд. Заедно търсели проекта, с който да се завърне. Искали да е нещо ново, с което да се надгради това, което вече е правил, да приляга на водещия и в същото време да носи усещането за „Стани богат“, т.е. участниците да получават пари срещу знания.

В „Голямото преследване“, което е голям хит в Англия, САЩ и Австралия и Гърция, видели всичко, което търсели. Водещият никак не се притеснявал как ще тръгне шоуто, нито имал предстартова треска. „Аз се завърнах у дома“, казва Ники Кънчев.

Top
>