Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > 50 БОНА МЕСЕЧНА ИЗДРЪЖКА ПОЛУЧАВАЛ ГУЩЕРОВ ОТ БАЩА СИ

50 БОНА МЕСЕЧНА ИЗДРЪЖКА ПОЛУЧАВАЛ ГУЩЕРОВ ОТ БАЩА СИ

гущерови gushterovi

Милионерът Добромир Гущеров развърза кесията и отпусна по-висока издръжка на многодетното семейство на сина си Християн и Светлана. Бившият червен депутат не одобрява каква жена си избра синът му, но въпреки това не може да ги остави да ходят голи и гладни. Свекърът на бившата плеймейтка им спря кранчето с финанси още след сватбата. Той дава на син ас и месечна изръжка, която расте след всяко внуче, пише „Уикенд“.

След четвъртото дете, което бившата любовница на Гонзо роди в края на юни, Добромир вдигнал парите им на внушителните 50 000 лева месечно. Тази месечна издръжка трябва да покрие разходите на младото семейство. Отделно свекърът плаща заплатите на шофьорите, чистачките и бавачките на Гущерови.

Бившият депутат поема и част от екскурзиите на сина си и жена му, които обикновено отмарят в съседна Гърция или отскачат до Италия.

ГУЩЕРОВИ ПЛАНИРАТ ВТОРА СВАТБА, НО СЛЕД… 5 ГОДИНИ

Причината за даването на пари месец за месец е любовта на Християн към хазарта, твърдят запознати. Овалният баровец прахоква всичко, което има, пише изданието. Това е причината баща му да не му дава достъп до милионите на семейството и оттам тръгват слуховете за фалита на младите Гущерови, които не са оставени на произвола на съдбата, но и не могат да харчат свободно милионите на Добромир.

За да се подмаже на свекъра и свекървата, пенсионираната плеймейтка кръсти щерка си с кичозното име Анелия-Добромира. Година и половина по-късно Светлана роди отново и кръсти и сина си с името Добромир. Дори и това не успя да умилостиви дядото, който не се интересува особено от родните си внучета, защото не харесва снаха си, твърди вестникът.

ФАЛИРАХА ЛИ ГУЩЕРОВИ? БАНКА ВЗЕЛА КЪЩАТА ИМ

След това на бял свят се появиха Кристиан-Валентин и Валентина. Милионерът е виждал само веднъж малката Анелия-Добромира, когато беше на няколко месеца.

Гущеров-старши приема като родна довената си внучка, която се казва Диана. именно на нея дятото е преписал част от имотите си. Не така топла е връзката му със снахата Светлана Василева. Милионерът дори не се появи на сватбата им, а малко по-късно ги изгони и от палата си в „Бояна“, който продаде. Днес младите Гущерови живеят под наем, като рентата се плаща от най-стария член на фамилията.

Top
>