Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕВГЕНИ БЕЗ ВАЛЕРИЯ НА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН

ЕВГЕНИ БЕЗ ВАЛЕРИЯ НА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН

евгени генчев evgeni genchev

Евгени Генчев отпразнува своя 35-и рожден ден с поход из планините, но без Валерия, с която уж се събра в „Ергенът“.

Пианистът сам обясни, че предпочел да се наслади на красотите на България вместо да черпи приятели на тежки софри. Само преди броени седмици Валерия чукна 26 години, но бе в компанията на своето семейство и участничката в „Ергенът“ Айлин, която също е сама, след като се раздели с богат иранец, пише „ХотНюз“. Тогава Валерия сподели, че минава през труден период.

Ерген номер две и победителката във формата вече не се следват в социалните мрежи, както беше съвсем доскоро. Те все още имат поети и платени събития, на които трябва да се правят, че са заедно, но за всички е видно, че участват в тях насила.

Докато Евгени обикаляше чукарите на личния си празник, Валерия също бе на разходка в планината, но с приятелка и любимите си кучета, показва нейно стори в инстаграм. „Направих още една обиколка около слънцето днес Не исках да го отбелязвам с парти. Не исках да е на маса с ядене и пиене в центъра на всичко.Исках да е навън. Да е преживяване. Да съм в движение. Да е сред природата. Нашата природа. Да усетя слънцето, земята, водата, гората.

ТОВА БЕШЕ: ЕВГЕНИ И ВАЛЕРИЯ СЕ РАЗДЕЛИХА

Да стъпя на места, на които по един или друг повод не съм имал шанса да посетя. Има много такива. Прекалено много! Прекарах последните 48 часа в преходи в Стара Планина и Рила. Извървях около 40км баири. Краката ми са леш. Чувствам се изморен и същевременно зареден. Не, в случая това не е противоречие!Клише е, но казват ‘опознай родината си, за да я обикнеш’. След тези два дена, сърцето ми е пълно!

Религията ми е тази на себеизразяването и неспирното развитие. Нека с любов да не спираме да надграждаме това, което имаме- вътре в себе си, както всичко около нас!“, сподели Евгени.

Top
>