Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ДЖАН ЯМАН ИЗТРИ ПРОФИЛА СИ С 11 МИЛИОНА АБОНАТИ

ДЖАН ЯМАН ИЗТРИ ПРОФИЛА СИ С 11 МИЛИОНА АБОНАТИ

джан яман djan yaman

Популярният актьор Джан Яман изтри страницата си с 11 милиона абонати без никакво обяснение. С това си действие на човек, който е много активен потребител на социалните мрежи, той хвърли в смут милионите си почитатели.  Красавецът не само често рекламира своите проекти в интернет, но и споделя факти за снимките и работата на неговия благотворителен център.

Всичко започна с изчезването му преди няколко дни. Феновете му не можаха да открият неговия профил. По-късно се оказа, че Джан просто е изтрил страницата си без никакво обяснение. Според журналиста Бирсен Алтунташ, Яман е предприел тази стъпка в името на собственото си психическо здраве и за да подобри представянето си.

ДЖАН ЯМАН С ПОРЕДЕН ПРОБИВ В ИТАЛИЯ

Твърди се, че социалните мрежи отнемат твърде много от времето на актьора и не му позволяват да се концентрира напълно върху работата си. Феновете на турската звезда останаха много разстроени от решението му, но се надяват, че след приключване на работа по време на сериала „Сандокан“ да се завърне в интернет пространството.

През 2021 година Джан също беше изтрил и затворил страниците си, но след това върна всичко обратно.

Снимките за новия сериал още не са приключили, те ще продължат до септември тази година, а премиерата е насрочена за 2025г. След месеци на интензивни тренировки за постигане на физиката, подходяща за ролята на Сандокан, Джан Яман посвещава всичките си сили, за да направи своята версия на прочутия „Малайзийски тигър“ незабравима.

ДЖАН ЯМАН ПАК СЕ ПУСНА ПО ГАЩИ

Следващият сезон на Rai обещава емоции с една от най-очакваните драми. През последните седмици снимачният екип беше в Калабрия, между зашеметяващия Коста дели Деи и индустриалната зона на Лемеция Терме, където е основана английската колония Лабуан, за да заснеме някои ключови сцени.

Сериалът „Сандокан“ е адаптация на сагата, написана от Емилио Салгари и ще се излъчва по RAI 1 от октомври.

Top
>