Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТОНИ СТОРАРО ПРЕСПАЛ СЪС ЗАСУКАН ТРАВЕСТИТ?

ТОНИ СТОРАРО ПРЕСПАЛ СЪС ЗАСУКАН ТРАВЕСТИТ?

тони стораро toni storaro

Всеизвестен е фактът, че Тони Стораро има бурно сексуално минало и стабилен опит в леглото. Фолкаджията се е подлагал на всевъзможни експерименти в спалнята, като някои от тях са се случили без да иска. Преди 15 години Тунчер Фикрет Али, както е името на певеца по паспорт, преспал със засукан травестит.

Въпросната случка се разиграла в Разград, където изпълнителят имал участие. През цялото време певецът бил свалян от апетитна блондинка, но по нищо не личало, че пеперудката е родена като момче – имала големи силиконови гърди, дълга руса коса, поддържана кожа, дълги крака, перфектен грим и разбира се – била облечена в оскъдни дрехи.

ТОНИ СТОРАРО ХВЪРЛИ ЕДНА ТОРБА ПАРИ ЗА НОВО „ФЕРАРИ“

След края на участието и на пияна глава, Тони Стораро се отправил с апетитната мацка към хотела, където бил настанен, без дори да подозира, че всъщност е заложил на страстна нощ с мъж. Любовната им игра продължила цели два часа като през това време Тони Стораро не разбрал, че си е легнал с мъж.

След като изтрезнял, певецът отново не се усетил, че снощната му забежка е била с представител на силния пол. Разбира се не пропуснал да се похвали пред приятели каква мацка е забърсал и тогава станало ясно, че въпросната „жена“, всъщност е чиста проба травестит. Той обаче бил убеден, че не е така.

В крайна сметка честолюбивият изпълнител решил да провери каква е истината и се оказало, че приятелите му били прави – мацката наистина била добре гримиран и облечен мъж. Разбирайки какво е направил, Стораро се хванал за главата. Разбира се той далеч не се гордее от интимната си близост със същество от неговия пол, но се оправдал, че вече се е случило и няма какво да се направи. Певецът и до днес не може да изтрие от съзнанието си въпросната страстна нощ.

ТОНИ СТОРАРО: НЕ ИСКАХ ДА ЖИВЕЯ, ПЛАЧЕХ СКРИШОМ НОЩЕМ

За хората от близкото обкръжение на Тони Стораро, не е тайна, че той системно изневерява на съпругата си. В случаите, в които благоверната му го хващала в крачка, той винаги се оправдавал с влиянието на алкохола и медийни измислици. За никого не е тайна, че през леглото му, са минали голяма част от изпълнителките от лекия жанр, сред които Софи Маринова и Алисия.

Top
>