Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТОНИ СТОРАРО ХВЪРЛИ ЕДНА ТОРБА ПАРИ ЗА НОВО „ФЕРАРИ“

ТОНИ СТОРАРО ХВЪРЛИ ЕДНА ТОРБА ПАРИ ЗА НОВО „ФЕРАРИ“

тони стораро toni storaro

Скъпите коли в семейство Стораро явно са на почит, а потвържденията за това валят едно след друго, най-често от малкия син на фолк легендата – Емрах. Този път обаче, не той се хвали с ново возило, а именития му баща!

Преди часове Тони Стораро качи любопитни сторита, от които става ясно, че вече е горд собственик на ултра модерно и скъпо „Ферари“ в убийствен ярко жълт цвят, с който няма начин да остане незабелязан, откъдето и да мине.

Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро, а този на Тони Стораро сме сигурни, че е с всякакви екстри.

ЛИЛИ ИВАНОВА ДАДЕ ХИТОВЕ НА ТОНИ СТОРАРО

За разлика от синовете си Емрах и Фики обаче, Тони Стораро засега изглежда по-стабилен шофьор, въпреки че при наличие на кола с такива технически възможности, риска да се увлече със скоростта става все по-сериозен. Дали ще се подлъже обаче, времето ще покаже, пише „България днес“.

За разлика от татко си, Емрах Стораро хич не е от тези, които се съобразяват особено с правилата за движение, а редовно е хващан да шофира с брутално висока скорост – от порядъка на над 150-180 км./час. Миналата година пък, то вдигна безумните 300 км./ час на магистрала „Тракия“

Top
>