Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА С НОВА ВИЗИЯ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА С НОВА ВИЗИЯ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ралица паскалева

Най-популярното състезателно предаване в българския ефир „Игри на волята“ започна все по-активно да подгрява феновете за новия му сезон, който започва след около месец. Този път в социалната мрежа се появи снимка на водещата Ралица Паскалева, на която се вижда и новия декор на мястото за племенни съвети.

Снимката стана повод да се види, че феновете обичат не само предаването, а конкретно нея като водещ. Но сред мненията има и доста отрицателни и дори обидни изказвания по адрес на Ралица.

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА И ДИМО ЗАЖИВЯХА В БАЛЧИК

Някои квалификации дори са твърде обидни, за да бъдат цитирани. Те очевидно идват от разочаровани зрители, които предварително са убедени, че „Игрите“ са нагласени от продуцентите в полза на определени участници.

Други пък припомнят, че някои прояви на Паскалева като водещ на племенните съвети са доста спорни. „Пак ли ще провокира, обижда и унижава хората? Не, мерси“, гласи един от коментарите. Оказва се, че не са малко феновете на предаването, които имат същото мнение за Ралица като водещ. Дали в поведението ѝ ще има промяна, предстои тепърва да разберем, предаде „Петел.бг“.

Top
>