Вие сте тук
Начало > Издънки > ГЕРИ-НИКОЛ ТОТАЛНО СЕ ЗАГРОБИ С НОВАТА СИ ЧАЛГИЦА

ГЕРИ-НИКОЛ ТОТАЛНО СЕ ЗАГРОБИ С НОВАТА СИ ЧАЛГИЦА

гери-никол-gery-nikol

Хората са казали, че човек започва да прави всевъзможни неща, когато усеща, че вече не е интересен. Новото видео на Гери-Никол към песента „Телефони“, която е в дует с Лео, се оказа сериозно разочорование за част от феновете.

Новата чалга звезда Гери-Никол се прави на кукла в новото си видео, което изглежда много бонбонесто, но някои кадри представят звездата на колене и целуваща интимните части на Лео. Е, двамата не са в една и съща стая, но смислово това представлява въпросната сцена, в която Лео пък също е направил интересна поза.

ГЕРИ-НИКОЛ ПОКАЗА НОВИЯ СИ ОТ МИКОНОС

Парчето, което е изцяло в поп-фолк стила, ще се конкурира с двете нови песни на Галена – „Не си ме давай“, която е в дует със Саби, както и „Честит рожден ден“. Последната е натрупала над 2 млн. гледания за 10 дни, което е рекорд. „Телефони“ обаче за момента среща сериозна критика и неодобрение. Не само песента, но и видеото не е добре прието.

„Като гледах Гери в Капките си мислех “Уау, този глас е за световна сцена” с това рам-пам-пам и разни шефове, дупари не знам как ще стане. Успех ти желая, Гери!“, пише умерено почитател на звездата. Други обаче са по-крайни и директни в мненията си.

„Гери-Никол започна да прекрачва границата между провокативно и пошло. Клипът е -10, а какви клипове правеше на времето…“, „Гери доказва, че без пошлост никой няма да се интересува от нея и да я коментира. За това разчита на този тип видеа. Не се учудвайте толкова.“, пишат фенове.

ГЕРИ-НИКОЛ ДРУСА ЯКАТА ДУПАРА НА МИКОНОС

„Честно казано това, което виждам и чувам е много тъжно, защото аз виждах в нея потенциала още от X Factor да стигне световните сцени и големите негради… и тя имаше шанса да го направи особено в пика й 2017-2018 след “Направо ги Убивам” и “I’m the Queen” супер много чужденци почнаха да се вълнуват от нея.. Ако тогава тя беше продължила със много хитове и проекти, днес може би щеше да е на световната сцена.“, пък е част от мнението на друга фенка на певицата, която е оставила огромен коментар, изразяващ възмущението ѝ от новата творба на фолк певицата.

Някои потребитетели пък смятат, че негативните мнения се трият от секцията с коментари, оставяйки предимно положителните мнения, които не липсват, отбелязва vbox7. За всеки влак си има пътници, а песента все пак се радва и на хвалебствени коментари.

ГЕРИ-НИКОЛ ТРЪГНА ПО СТЪПКИТЕ НА ФИКИ, ПОКАЗА СИ ЗЪРНАТА БЕЗ СРАМ

Дали песента ще се превърне в сезонен хит… предстои да разберем. Видно е обаче, че Гери-Никол и Тита са решени да се превърнат в следващите поп-фолк диви. Единствено Дара държи на своето звучене и не залита по ориенталските ритми, които обаче не отиват особено и на колежките ѝ, ако съдим от мненията в нета.

Ясно е обаче, че се нуждаем спешно от нов сезон на X Factor, защото е време нови, свежи и талантливи хора да се появят в музикалния бизнес.

Top