Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВИКТОР ИЗТРЕЩЯ! СЪБРА ЕРГЕНКИТЕ И ГАДЖЕТО СИ НА ЕДНО МЯСТО (СНИМКА)

ВИКТОР ИЗТРЕЩЯ! СЪБРА ЕРГЕНКИТЕ И ГАДЖЕТО СИ НА ЕДНО МЯСТО (СНИМКА)

александра гърдева виктор стоянов viktor stoyanov aleksandra-gurdeva

Виктор Стоянов събра Алекс Гърдева и новата си приятелка на едно място. Риалити звездата се събра с изгората си от „Ергенът“, но не беше сам, а пред погледа на новата си Мария Тарашманова, с която са заедно от пролетта.

Е, изглежда, че любовните трепети между Милото и психоложката отдавна а избледняли, а и Алекс заряза демонстративно Виктор. Припомняме, че Стоянов не предприе нищо, за да защити Алекс от нападките на Виктория Капитонова, която обаче получи мега хейт в нета, от който още трудно се съвзема.

ЕРГЕНЪТ ВИКТОР СЕ ПРОВАЛИ В „ПРЕДИ ОБЕД“

Оказва се, че тримата са били в компанията на Ева, която спечели „Къщата на инфлуенсърите“ и нейния на баща. Петимата са отишли в киноцентъра, където в момента има невероятни коледни събития, а на Нова година се организира огромно парти. Якото е, че всичко се случва между декорите, на които са снимани доста холивудски продукции.

Очевидно е обаче, че Алекс и Мария се разбират добре, а помежду им няма никаква злоба или завист, отбелязва vbox7. Двете дори са се гушнали една до друга, но признаваме, че щеше да е по-интересно, ако Алекс бе от другата страна на Стоянов.

ВИКТОР СТОЯНОВ СЕ ВРЪЩА В „ЕРГЕНЪТ“

Иначе новите риалити звезди се подготвят трепетно за празниците. Алекс Гърдева обаче все така упорито крие има ли си приятел, но е почти сигурно, че не е сама.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от EVA (@evatgofficial)

Top