Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РАПЪРЪТ FYRE ЗАРЯЗВА МУЗИКАТА, ЩЕ СТАВА БАЩА

РАПЪРЪТ FYRE ЗАРЯЗВА МУЗИКАТА, ЩЕ СТАВА БАЩА

fyre

Рапърът Огнян Павлов, познат най-вече със сценичното си име Fyre, се оттегля от музикалната сцена. Причината обясни лично той, като публикува дълъг текст в социалните си мрежи, с който се сбогува с феновете си, поне засега.

„Последните години с близките ми постоянно обсъждаме едно нещо, което ми тежи – участията по нощните заведения. Доста от вас вече предполагат, но искам официално да обявя своето решение. Септември месец е последният, в който ще можем да се виждаме на такива места! Не пия, не употребявам вещества и никога не съм намирал тази среда за своя. Не чувствам тези места близки на душата си, макар и дълго да опитвах да се приспособя и камуфлажирам. Благодаря на всеки, гласувал ни доверие и всеки клуб, в който сме имали шанса да се докоснем до аудиторията си на живо! Предстои ми нов етап в живота – ще ставам баща…Усещам отговорността да бъда смел и силен в решенията си, за да възпитавам така моят бъдещ син в живота. Музиката ще продължава да излиза с пълна сила, но ако лъжа себе си, лъжа вас и най-вече Бог, пред когото отговарям…Концерти/срещи на живо също ще има, но ще бъдат в изцяло различен формат. Благодаря и вярвам, че верните стоят до края! А вие сте такива!“, съобщи ДИР.

Роденият през 1995 г. изпълнител от няколко години насам е идол за подрастващите. Занимава се с музика от тийнейджър и неведнъж е споделял, че именно тя е целта в живота му.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ognian “FYRE” Pavlov (@fyresofia)

Top
>