Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРИЯ ПРОГОВОРИ: БЯХ ЛЪГАНА, ОБИЖДАНА И ЖИВЯХ В СТРАХ

МАРИЯ ПРОГОВОРИ: БЯХ ЛЪГАНА, ОБИЖДАНА И ЖИВЯХ В СТРАХ

maria мария мирослав соколов miroslav

Бях лъгана и живях в страх! Това каза в едно от най-откровените си интервюта певицата Мария ексклузивно пред „България Днес“, след като подаде документи за развод със съпруг №3 Мирослав.

Този път двойката се разделя за последен път. И връщане назад няма, категорична е Мария.

„Раздялата ни този път беше без скандали – започна с разказа си пред вестника певицата. – Бях му дала последен шанс да видя дали ще поправи нещата. В един момент обаче се пречупих. Не беше лесно да взема това решение. Не съм спонтанен човек. Но знам, че е най-доброто за мен. Нямам времето, което да отделя за една една такава токсична връзка“, заяви още изпълнителката.

С Мирослав се ожениха в края на 2021 г. Бурната им връзка премина през куп раздели – общо 12 на брой.

„Бях обиждана по всякакъв начин. Безброй пъти подигравана“, разказва още Мария.

Преди да вземе тежкото решение за окончателната си раздяла с Мирослав, певицата дори е болна над 20 дни. Тогава майка й й казва, че няма как тялото да е здраво, след като духът й не е добре.

Това може би се оказва повратна точка и изпълнителката си дава сметка за вредите от връзката си с Миро.

„Лъжи, напрежение, лъжи, напрежение, схеми. Будех се без усмивка. Бях забравила какво е това. Бях се превърнала в един боец, който очаква най-лошото да се случи всеки един момент. Дори и да му бях родила дете, пак щях да го оставя. Нищо не ме задържа при него“, споделя емоционално още Мария.

НОВА СЕРИЯ: МАРИЯ ПОДАДЕ МОЛБА ЗА РАЗВОД

„Не съжалявам, че съм давала шанс. Яд ме е, че бях лъгана постоянно. А това най-много мразя – някой да ме гледа в очите и да ме лъже. Искам да се извиня на дъщеря ми за това, което причиних на двете ни в последните три и половина години. Отчитам го като грешка“, казва още певицата.

Още докато трае т.нар. последен шанс за Миро, Мария разбира, че нещата няма да се оправят.

„Не ми беше лесно в последните месеци. Още тогава разбрах, че няма да се получат нещата. В един момент осъзнах, че изнасилвам себе си. С този човек просто нямахме никакво бъдеще. Всичко беше ден за ден“, разказва още популярната ни попфолк звезда.

През миналата година певицата разкри, че е била пребита от съпруга си. Певицата подава сигнал срещу него в софийското Четвърто районно управление за нанесен побой. Ченгетата пристигнали на секундата, тъй като домашното насилие се разиграва в апартамента на Мария в столичния кв. „Лозенец“.

Мирослав си изпуснал нервите, започнал да я шамаросва, удрял я и с юмруци по главата, накрая я съборил на земята и излязъл от дома им.

В крайна сметка жалбата е премахната, а тогава певицата се върна при бизнесмена. И отново заживяха щастливо.

Мария приема като урок връзката си с Мирослав. И е категорична, че ще си извади поуки.

„Аз съм на 42 години – камъкът си тежи на мястото. Няма как някой да ме контролира. Вярвах му на всичко, което ми казва. Но в един момент просто разбрах истината. В крайна сметка излъган е този, който лъже“, казва още певицата и добавя:

„Да не караме вълка да ревнува, докато разхожда кучетата“, споделя още певицата, визирайки опита на бившия й мъж да я накара да ревнува, след като се пусна от дискотека в Гърция с тайнствени девойки, докато ближе рани за раздялата си с попфолк звездата.

Top
>