Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНТОНИЯ ПЕТРОВА СВАЛИ 13 КИЛА С ИНЖЕКЦИИ

АНТОНИЯ ПЕТРОВА СВАЛИ 13 КИЛА С ИНЖЕКЦИИ

антония петрова antonia petrova

След като през миналата година Антония Петрова се ошишка здраво, наскоро тя сподели, че през последните месеци е успяла да се избави от цели 13 килограма от теглото си. Бившата миска решила, че е крайно време да вземе мерки и да влезе в нормите. Тя обаче побърза да се похвали, че не спортува, но за сметка на това се храни веднъж дневно, за да има манекенски мерки. Запознати обаче издават, че всичко това е празни приказки и истината е, че е отслабнала по модерния начин – с добре познатите инжекции за диабетици „Оземпик“, убиващи апетита.

Ето какво коментира Антония в социалната мрежа, удобно пропускайки да спомене за инжекциите: „Реших да изпреваря догадките и да ви разкажа за промяната си. Точно за 1 година свалих 13 кг. Всяка жена има форма и тегло, в които се чувства най-добре. Двете бременности и раждания в рамките на 4 години, кърменето и похапването три пъти на ден по много ми се отразиха.

АНТОНИЯ ПЕТРОВА ПАК ИЗРИГНА: ВИЖТЕ СЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАТЕ

Угаждах си и напълнях, въпреки добрия ми ген, на който не мога да се уповавам вечно. Реших да предприема мерки, които да ми помогнат да върна старата си форма, а защо не и по-добра! Това стана факт, в момента съм в по-добра форма дори от младежките си години! И то без спорт. Да, знаете, че не спортувам, но пък тичам постоянно по двете й деца, които са момчета и са доста палави. Не пропуска да отбележи, че работохолизмът й също дава отражение и допълва, че е активен човек, работещ по 12 часа дневно.

„Започнах да следя какво ям, да вечерям по-рано, да се храня веднъж на ден, т.нар. фастинг. Дори да получа коментари, че в момента ви се струвам прекалено слаба, аз ще ви кажа едно – чувствам се отлично! Желая на всеки от вас да намери своята рецепта за добра форма. Не забравяйте, че най-важното е как се чувствате!“.

След сватбата им, съпругът й Ивайло Батинков също се ошишка здраво, зарязвайки всякакви режими и отдавайки се на вкусната храна и големите порции. От снимките, които Тоца редовно публикуваше в профила си в социалната мрежа, ясно се виждаше, че благоверният й бе прехвърлил 100-те кила. Прави обаче впечатление, че към днешна дата и той е заслабнал по лесния и модерен начин.

Преди 15 лета Антония се окичи с титлата „Мис България“ и си спечели прякора Мис Крокодил. Според слуховете бившият й съпруг – руснакът Александър Бередин, я е уредил с короната. Дали заради комплекси, дали заради суета, но оттогава блондинката редовно се подлага на какви ли не корекции, за да достигне така желаните стандарти за красота. Тя си е набола лицето с филъри, има изкуствени зъби, гръдни силиконови импланти, ринопластика. Уви, не всички корекции са сполучливи. Ако не друго, то поне личният живот на миската потръгна оттогава, пише „Уикенд“.

ДВЕ БАВАЧКИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА НА АНТОНИЯ ПЕТРОВА

След развода с Бередин тя се омъжи за втори път и изглежда щастлива с настоящия си партньор. Семейството се радва на две деца – Благовест и Ивайло-младши.

Запознати твърдят, че мъжът на Антония доста се е замогнал покрай пандемията. Компанията му „Топ Хоспитал Сървиз“ се занимава с търговия на едро на медицински консумативи.

Бившата миска не вярва в максимата, че „щастието обича тишината“ и не пропуска да се хвали, че посещава най-луксозните бутици и ресторанти в Европа. „Впечатляващо разточителство и втрещяващи демонстрации“, коментират подразнени от суетната блондинка.

Връзката на Петрова и Батинков се разви много бързо. Антония е разказвала, че забременяла само два месеца след запознанството им, при това всичко било добре планирано, а не плод на случайността. Родителите се сдобили с бебе веднага щом го поискали и не се наложило да опитват с месеци. „Късметлии сме, че имахме този шанс. Хората пробват с години и не се получава, затова съм. благодарна на съдбата!“, доволна е бившата миска.

След като разбрали, че очакват дете, Петрова и мъжът й бързо насрочили дата за венчавка. Сватбата се състоя в Гърция, а на празничното събитие присъстваха много приятели и роднини. В България пък съпрузите организираха друга церемония, но в тесен семеен кръг.

Top
>