Вие сте тук
Начало > Шоу > ИЗГОНЕНИЯТА „АЛФА МЪЖКАР“ НИКОЛАЙ ОТ БИГ БРАДЪР РАЗКРИ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ФОРМАТА

ИЗГОНЕНИЯТА „АЛФА МЪЖКАР“ НИКОЛАЙ ОТ БИГ БРАДЪР РАЗКРИ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ФОРМАТА

Първият напуснал Биг Брадър снощи беше Николай. Момчето, което се представяше само като алфа мъжкар и което показа „невероятния“ речников запас от шест думи заяви, че в случая изтеглил късата клечка и си тръгнал, защото конкуренцията му била такава.

„Ако бях останал да се боря с някой от мъжете, зрителите щяха да гласуват за мен. Но в случая бях с две момичета и знаех, че хората ще изберат жените да останат – знам ли, когато трябва да се избира между мъж и жена, обикновено ние сме губещите“, каза Николай.

Той заяви за себе си, че не може да се определи като сваляч и че не е от тези, които сменят като носни къпички гаджетата. Но пак се определя като алфа, защото това било в нрава му и само той си знаел на какво е способен (тук леко прозвуча като Божинката)…

Николай обаче втрещи всички като заяви уверено, че знае кой ще спечели формата и каза, че това ще бъде Анджела. Да, еротичната моделка е сигурният победител, според него, а и той самият искал тя да победи.

„Анджела може и да го работи това, но тя е естествена и земна, а и посъветва всички момичета да не правят като нея и да не се занимават с такива неща. Това й прави чест, а пък останалото си е неин избор и нямаме право да й се бъркаме“, каза Николай.

Източник: Crimesbg.com

Top
>