Вие сте тук
Начало > Шоу > ОГРОМЕН ПРОВАЛ ЗА СЕРИАЛА „ИДОЛЪТ“

ОГРОМЕН ПРОВАЛ ЗА СЕРИАЛА „ИДОЛЪТ“

идолът idolut

Скандалният сериал „Идолът” с Лили-Роуз Деп и музиканта The Weeknd приключи по-рано от очакваното – последният пети епизод от сериала беше излъчен по HBO на 2 юли. Това изненада зрителите, тъй като проектът беше обявен като шестепизоден.

TV Line хвърли светлина върху ситуацията – съкращаването с цял епизод се дължи на преработката на сериала, която се случи миналата година, когато създателят на „Еуфория“ Сам Левинсън пое изцяло контрола върху проекта.

РАЗВРАТЪТ ПРЕВЗЕ И „ДОМЪТ НА ДРАКОНА“. ЩЕ СЪДЯТ ЛИ ПРОДУКЦИЯТА?

В центъра на сюжета е проблемната изгряваща поп звезда Джоселин (Деп). Тя започва странна романтична връзка с енигматичния и обсебен от секса собственик на нощен клуб в Лос Анджелис Тедрос (The Weeknd). Новият й познат се оказва лидер на култ. Скоро той поема контрола над живота на момичето, но истинските му мотиви остават неясни.

Поради противоречивото си съдържание, шоуто получи доста смесени отзиви. Критиците бяха безкомпромисни и яростно го осъдиха, но много зрители харесаха смелия подход на Левинсън, въпреки че не бяха записани рекорди в рейтингите.

Най-вероятно няма да има втори сезон – „Идолът“ първоначално беше представен като мини-сериал.

Top
>