Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПЛАМЕН ГЪРДЕВ 18 ГОДИНИ НЕ Е ВИЖДАЛ ДЪЩЕРЯ СИ АЛЕКСАНДРА

ПЛАМЕН ГЪРДЕВ 18 ГОДИНИ НЕ Е ВИЖДАЛ ДЪЩЕРЯ СИ АЛЕКСАНДРА

Пламен Гърдев, който долетя от Америка, за да участва в „Биг Брадър“, е баща на популярната риалити героиня Александра Гърдева, позната на зрителите от „Ергенът“ и „Хелс Китчън“, пише Филтър.

Връзката между двамата сега е силна, но не така е било винаги. В продължение на цели 18 години Пламен не е виждал дъщеря си.

АЛЕКС ГЪРДЕВА СЕ ВЛЮБИЛА В МЪЖ ЗАРАДИ КОЛАТА МУ

„Преживяла съм моите травми. През тези 18 години, в които не съм виждала баща си, ми е било тежко. Първият ми спомен от него е на абитуриентския ми бал. От този момент до ден днешен поддържаме прекрасни отношения. Мога да кажа, че той е най-невероятният баща. Не го обвинявам за нищо и изпитвам единствено любов. Въпреки че са разделени см майка ми, те са запазили добрите си отношения и нито един от двамата не ми е говорил срещу другия“, коментира всеопрощаващата за родителите си Александра.

През 2022 година Александра разбира и една голяма тайна. Оказва се, че той има син от връзка, която е преди времето на майка й. В продължение на три десетилетия Гърдева въобще не е подозирала за съществуването на своя брат.

Сега е щастлива, че го е открила, и със сестра й поддържат чудесни отношения с него.

Top
>