Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БЪЛГАРСКАТА ШЕР ПОКОРЯВА СЦЕНАТА С НОВА ПЕСЕН И КОНЦЕРТ С ДАМСКИ БЕНД

БЪЛГАРСКАТА ШЕР ПОКОРЯВА СЦЕНАТА С НОВА ПЕСЕН И КОНЦЕРТ С ДАМСКИ БЕНД

DéVYARA

Динамична и импровизираща млада певица DéVYARA, позната на публиката с ролята си на легендарната Шер в спектакъла „Бурлеска“, ще представи новата си песен „Ако утре ме няма“ на 23 октомври от 21 ч. в Бар Петък в центъра на София.

Певицата подготвя и изненада за публиката – ще направи концерт с изцяло женски бенд на живо. Музиката и аранжимента на песента са дело на Орлин Кюркчийски, а тестът е написан от изпълнителката. Балада с модерни нюанси и електронно звучене, с която DéVYARA ще ни разкаже една история за любов и ще зададе много въпроси. Официалната премиера във всички музикални платформи ще бъде на 24 октомври в 8 ч.

„В България всеки от артистите се стреми да даде максималното качество на работата си, просто зависи колко би искал да надскочиш себе си, когато се опитваш да направиш нещо по-добро“, сподели в интервю за БНР певицата.

„Концертът в сряда със сигурност ще бъде по-хубав от досегашните. Всеки път търся начин да го направя по-колоритен, по-интересен, вълнуващ и незабравим за публиката“, увери тя.

Освен обещаващото незабравимо, горещо шоу, което ще се случи по време на предстоящия концерт, до ДеВяра ще застанат още четири прекрасни дами – Василена Георгиева – китара, Яна Миладинова Jinx – бас, Яна Обретенова – барабани, Йоанна Цветкова – пиано.

„Изключително развълнувана съм да бъда изцяло с дамски бенд зад себе си, много по-организирани, с по-силна енергия. Благодаря им за това, че се съгласиха да участват в замисъла на този скромен проект. Благодарна съм да имам толкова талантливи хора зад себе си, които дават една много сигурна опора, за да стъпя по-смело напред. Не омаловажавам работата на хората, с които съм работила досега, но е било различно“, категорична е ДеВяра.

Top
>