Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЙЛИН ПАК СЕ ПУСНА НА ПАЗАРА

АЙЛИН ПАК СЕ ПУСНА НА ПАЗАРА

айлин aili бобева

Айлин Бобева, която нашумя с участието си във втория сезон на „Ергенът“, пак е на пазара. След като се раздели с 42-годишния си любовник – иранецът Фарид, хубавицата е в търсене на нов мъж. Тя е споделила, че преди време е имала връзка с набор и колега на майка си. Явно предпочита доста по-възрастни от нея партньори.

Отношенията на синеоката брюнетка с бизнесмена от ирански произход уж процъфтяваха, но наскоро е имало гръм в рая и раздяла. Не е ясно каква е причината за разлъката и дали има намесен трети човек. Докато Фарид се забавлява в Дубай в неизвестна компания, бившата му се опитва да го дразни с провокативни кадри в мрежата. Айлин се снима в предизвикателни пози с двама разголени мъжаги.

Иранецът дълго време е живял в Германия, но от няколко години върти бизнес с парфюми в България. Той разполага с финансови средства и доскоро глезеше Бобева със скъпи подаръци, но връзката им вече е в миналото. Красавецата обаче не си поплюва и вече е в търсене на нов любовник.

„Признавам, че съм доста ревнива. Опитвам се да не го показвам, но понякога въобще не мога да го крия. Мисля, че това се харесва на Фарид. Той също е ревнив в някои ситуации. И двамата сме много емоционални хора. Забавно ни е“, споделяла е Айлин.

АЙЛИН СЕ РАЗДЕЛИ С БОГАТИЯ ИРАНЕЦ

Риалити героинята е разказала с подробности, че когато била на 19 години, спала с колега на майка си. Тогава господинът бил на 37 години, но тя толкова го харесала, че възроставата разлика не я смутила, пише „Уикенд“. На рождения си ден Бобева го засякла в заведение, приклещила го и после се отдали на креватни забавления. Мъжът обаче бил много притеснен и първоначално не успял да „вдигне самолета“. „На всички ни се е случвало да правим глупости“, коментира с днешна дата тя.

Айлин признава, че след „Ергенът“ ангажиментите са се увеличили и почти всеки ден се снима в различни рекламни компании.

Top
>