Вие сте тук
Начало > Край Босфора > АЛИНА БОЗ СКЪСА С 40-ГОДИШНОТО СИ ГАДЖЕ

АЛИНА БОЗ СКЪСА С 40-ГОДИШНОТО СИ ГАДЖЕ

алина боз митхат йозер alina boz mithat yozer

Турската актриса Алина Боз и музикантът Митхат Йозер, който е със 17 години по-възрастен от нея, сложиха край на своята 3-годишна връзка.

Според публикации двамата са се разделили преди 2 месеца и половина непосредствено след завръщането им от почивка в Португалия. Тогава стана известно, че Митхат е закупил апартамент в Лисабон на стойност 800 хиляди евро и че е поискал официално португалско гражданство.

40-годишният Митхат Джан Йозер е син на прочутата певица Сезен Аксу, наричана „Кралицата на турската поп музика“. В медиите често се появяват слухове за тяхната раздяла, пише „Галерия“. Светските хроникьори тези дни твърдят със сигурност, че актрисата и музикантът възприемат отношенията си за изчерпани и затова са предпочели пътищата им да се разделят.

АЛИНА БОЗ ОТРЯЗА ПЛЕЙБОЙ МИЛИОНЕР

Алина има смесени корени – майка й е рускиня, а баща й български турчин. Боз е една от най-красивите и талантливи турски актриси, която често дава повод за коментари в социалните мрежи.

От новината за раздялата между Алина и Митхат незабавно се е възползвал продуцентът, режисьор и бизнесмен Умут Евирген, който вече е подновил опитите си да привлече интереса на Алина, изпращайки й съобщения и пишейки й коментари в социалните мрежи.

Top