Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛИСИЯ ШОКИРА С ПРИЗНАНИЕ ЗА ВАЛЕРИ

АЛИСИЯ ШОКИРА С ПРИЗНАНИЕ ЗА ВАЛЕРИ

алисия-alisia

Алисия направи изненадващо признание в телевизионен ефир. Попфолк звездата призна пред Мариян Станков – Мон Дьо, че никога не е искала да бъде център на внимание.

„Може би хората ме виждат повече като сериозен образ, а най-близките ми знаят че съм доста забавна, със сериозно чувство за хумор” – каза тя още тя в „Събуди се“.

Певицата се върна към времето, когато е стартирала музикалната си кариера и разказа: „Преди много години, когато започвах да градя своята кариера реших, че искам да правя по-модерен попфолк. Знаех, че може би ще загубя от това, защото тогава това не беше модерно и актуално. Направих една-две песни. Не мога да кажа, че имаха кой знае какъв успех, но пък с времето изградих стил и то до момент, в който когато започваше песен хората вече знаеха, че ще бъде моя”.

ОБРАБОТВАТ ЛИ ГЛАСА НА АЛИСИЯ В „КАПКИТЕ“

Въпреки че непрекъснато е пред погледите на публиката и има дългогодишен сценичен опит, хитовата изпълнителка издава, че не е обръгнала на някои неща.

„Не знам дали през годините съм се променила много като характер. Винаги съм била срамежлива, никога не съм искала да бъда център на внимание” – добавя тя.

Категорична е, че не е станала популярна за един ден.

„За мен не беше важно веднага да стигна до върха и след това да сляза и да не се кача повече. За мен беше важно да се кача стъпка по стъпка до едно високо ниво и да се старая да се задържа на него” – разказва певицата.

Тя подчерта, че популярността й, както и тази на Валери Божинов, не са най-приемливото нещо за сина им. За Валери-младши споделя, че иска да тръгне по пътя на баща си.

БОГАТАШЪТ МОНИ ФИЛИПОВ ЗАРЯЗА АЛИСИЯ

„Синът ми не обича интервюта и не му е най-приятното нещо, че родителите му са известни. Все пак поиска да ме подкрепи на първото ми предаване в „Капките“ и каза: „Мамо, моля те само никой да не идва и да не ме питат нищо!“ – разказа тя.

Не крие, че единственото, към което й е трудно да проява характер, е именно детето.

„Той е най-голямата ми слабост в живота и точно по тази причина отлично се научи как да ме манипулира. Опитвам се да проявявам характер към него, но трудно“ – споделя именитата майка.

Top
>