Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНГЕЛКОВА СЕ БАРНА КАТО СНЕЖАНКА

АНГЕЛКОВА СЕ БАРНА КАТО СНЕЖАНКА

ангелкова-николина

Николина Ангелкова няма спирка! Уволнената в разгара на антиправителствените протести министърка на туризма вече засенчва Николета Лозанова, Златка Райкова и Джулиана Гани по брой на фотосесиите си.

След като си отряза носа през лятото, Ангелкова се впусна в новата си мания да реализира професионални фотосесии, като че ли е манекенка. Слава Богу, засега е все още облечена на снимките, злъчно коментират изумени политици.

Преди месец политичката лъсна в сесия с червена рокля в стил „ранната Тони Дачева“, а днес изненада с нови фотографии. Сега Ангелкова позира пак в червена рокля и червени обувки („Дневниците на червената обувка“ може би?!) до елха, отрупана с червени сърца, подпряна на червени кутии с подаръци, отбелязва Лупа.

Досущ като Снежанка – чевръстата помощница на социалистическия Дядо Мраз, а в родния еротикон – и сексуален блян на мнозина. Дали злополучната министърка не се опитва да впечатли някой важен мъж от властта и да му натрие носа, или просто се радва на разцъфнала си женственост, питат се мнозина.

Top
>