Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БИВШИЯТ НА МИХАЕЛА МАРИНОВА СТЯГА СВАТБА

БИВШИЯТ НА МИХАЕЛА МАРИНОВА СТЯГА СВАТБА

александър дюлгеров aleksandur dyulgerov

Сватба се задава в благоевградския „Пирин“. Капитанът на „орлетата“ Александър Дюлгеров ще се жени за половинката си Ани Христова, с която е заедно от миналата година.

Любовта им се развива скорострелно и двамата нямат никакво търпение да си кажат „да“ пред олтара. Футболистът вече напълно прежали известното си бивше гадже – певицата Михаела Маринова. Сашко бе много хлътнал по нея и се надяваше да се оженят, но нещата придобиха рязък обрат. Въпреки че публично се обясняваха в любов, Дюлгеров и Маринова скъсаха през лятото на 2022 година. Две години по-късно бившият защитник на ЦСКА вече е готов да стане младоженец.

ДЮЛГЕРОВ ЗАБРАВИ ЗА МИХАЕЛА МАРИНОВА, ГЛЕЗИ НОВАТА В ТАЙЛАНД

Дюлгеров и Ани вече си спретнаха едно екзотично любовно пътешествие до Тайланд, където се насладиха на красивия остров Пукет. Новото гадже изглежда влюбено във футболиста и няма никакво намерение да го изпусне. Брюнетката изглежда доста палава, като често си пуска снимки по изрязан бански, пише „България днес“.

Дюлгеров тези дни ще навърши 34 години и вече мисли за живота след активната си кариера. Изглежда, че е предприемчив мъж. Наскоро той откри своя собствена футбола академия за деца между 5 и 11 г. Школата е кръстена на него самия.

Мишето Маринова пък сподели също наскоро, че също има нова любов, но за нейно разочарование връзката й е невъзможна.

Top
>