Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БЛАГО ДЖИЗЪСА ЗАПОЧВА ТВ КАРИЕРА

БЛАГО ДЖИЗЪСА ЗАПОЧВА ТВ КАРИЕРА

благой георгиев джизъса (1)

Благой Георгиев се е насочил към нова кариера. Бившият национал все повече навлиза в дебрите на телевизионната спортна журналистика.

От няколко дни Джизъса репортерства за БНТ от европейското първенство. Дебютът на Георгиев бе на мача на Германия с Дания, който бе временно спрян заради природната стихия. Благо е с журналистически бадж и седи на банките за тв журналистите.

Бившият халф имаше ново задължение в неделя. Той направи пряко включване от Гелзенкирхен преди мача на Англия със Словакия. С микрофон в ръка като типичен репортер, Георгиев разкри каква е атмосферата около стадиона. Обсъди и стартовите състави на двата отбора. Или иначе казано, направи всичко, което правят и репортерите на БНТ от началото на Евро 2024, пише „България днес“.

БЛАГО ДЖИЗЪСА: МНОГО СВЕТИИ И ПАТРИАРСИ СА ИМАЛИ ТАТУИРОВКИ, МОИТЕ СА ЗА СЛАВА НА БОГА

На банките за телевизиите Благо имаше и няколко интересни срещи. Видя се с бившите английски национали Джо Харт и Ашли Йънг, които се изявяват като анализатори. И разбира се, не пропусна да се снима с тях.

Преди да замине за Германия, Георгиев беше постоянен гост в студията за мачовете на Евро 2024. Той дори започна закачка с Андреа Банда Банда покрай появите си по БНТ. Това породи някои слухове, че между тях може би се случва нещо по така. Устата водеща побърза да ги отрече. Тя обяви, че с Благо са само приятели. А явно вече са и колеги.

Top
>