Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БРЕМЕННАТА ГОНДЖА СЕ ОМЪЖИ ТАЙНО

БРЕМЕННАТА ГОНДЖА СЕ ОМЪЖИ ТАЙНО

гонджа вулслатери gondja vulslateri

Гонджа Вуслатери – бременната звезда от „Майка“ и „Малки тайни“, се кълнеше, че няма да се омъжва преди раждането, но изненадващо размисли и сключи брак. С бащата на бебето в утробата й – държавния служител Левенет, се венчаха тайно преди дни в кметството на Истанбул. На церемонията присъстваха само младоженците кумовете и обредният служител.

Родената рез 1986г. в Бургас Гонджа е всестранно развита личност. Тя е не само отлична актриса, но и художничка и поетеса.

„Свободното си време прекарвам в рисуване и създаване на поезия. Дори имам издадена стихосбирка. Всичко, що е изкуство, ме влече. И музиката обичам много, но за съжаление, не съм добра певица“, сподели неотдавна тв любимката в интервю за турско списание.

През 2019 година името на Гонджа Вулсслатери бе замесено в страхотен скандал. Тогав Сонгюл Йоден обяви екранната Шуле от „Майка“ за безочлива крадла – отмъкнала й била и мъж, и бижутата й. Обвинението беше отправено в ефира на неделно магазинно предаване по един от тв каналите в южната ни съседка.

Top
>