Вие сте тук
Начало > Издънки > МЕГЗ СЕ ЗАКОПА ПОД ЗЕМЯТА ЖИВА

МЕГЗ СЕ ЗАКОПА ПОД ЗЕМЯТА ЖИВА

мегз megz

Миглена Каканашева – Мегз ошашави последователите си с ново „гениално“ хрумване. Тя се закопа под земята приживе, пише Lupa.bg. Целта й, както самата тя обяснява, е да се почувства по-близо до природата. Шантавата дизайнерка си купила 2 метра кутия, напълнила я с кал и се заровила вътре.

„Посадих се“ – пише под кадрите брюнетката, която от няколко години живее в Дубай.

„Пътуването ми с почвата започна с прекарване на време сред природата, спане на открито, ходене боса, сядане на тревата. Когато се преместих в Дубай си купих една малка кутия и я напълних с почва. Честно казано, в началото я използвах, когато се чувствах несигурна/ или някак колебаеща се по време на срещи в Zoom Просто си слагах краката в почвата по време на разговора и се чувствах толкова стабилна и уверена. Когато видях ефекта върху поведението ми и колко процеси задейства в мен, започнах да използвам кутията по-често. И колкото повече стоях в почвата, толкова по-големи промени в цялостното ми състояние на стабилност и сигурност усещах. Сега имам малък басейн с почва и толкова много неща открих и имам за споделяне по темата „как престоят в почвата влияе на здравето, поведението и цялостното ни състояние”. Планирам да започна да споделям повече по темата“ – пилософства Мегз, а последователите й се подиграват на причудливите й идеи.

МЕГЗ ОБИКАЛЯ ИНДИЯ С ПРИЯТЕЛКИ

„Здравейте, Каканашева.
Чувал съм, че най-релаксиращо е, да легнеш в дървена кутия, заровена в почвата. Запозната ли сте и смятате ли да опитате?“ – пише последовател, а друг допълва „Стоенето в почва е най-сигурното нещо в тоя живот. Генерална репетиция“ и „Нямам думи просто! Не знаех,че е толкова полезно! Сега разбирам защо свинете на село се търкалят в калта.Само още малко да се постопли и аз отивам да се отъркалям и погрухтя с тях!“

Top
>