Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КОШМАР: BTV ВКАРВА ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ В НОВО ПРЕДАВАНЕ

КОШМАР: BTV ВКАРВА ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ В НОВО ПРЕДАВАНЕ

евгени генчев ергенът evgeni genchev ergenut

Ново поприще в музиката като жури на таланти готвят архитектите на Евгени Генчев. Най-одумваният ерген на България се готви да стане ментор в новия сезон на „Гласът на България“. Предаването на бТВ ще е новото работно място на пианиста, който след броени дни ще направи своя избор за любима пред очите на цяла България.

Генчев, който ще има няколко концерта из цялата страна, вече отрече слуховете, че е избрал половинка извън риалитито „Ергенът“. Евгени и звездата на певческия небосклон Дара бяха уловени под ръка в столицата от папараци на вестник „Филтър“, но двамата само влязоха в магазин за алкохол.

ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ СЕ РАЗВЕЛ ТАЙНО С УКРАИНКАТА

Говори се, че Дара не е любимата, която Евгени избира извън предаването за своя половинка, а е негова далечна братовчедка и подкрепа в тежките дни на звездната слава.

Затова и двамата преди броени дни бяха в Равда, където заедно с още музиканти от цяла Европа се събраха да композират песни и да реализират музикални проекти, пише Уикенд.

Евгени успя да види и бъдещата си сцена в Бургас, където ще изнесе концерт. Самата Дара пък е щастливо обвързана с доктор Ервин Иванов, с когото не са се разделяли.

Евгени отрече връзка с изпълнителката, като разкрич, двамата наистина творят в Равда и са далеч от романтиката, а единственото, което ги свързва, е бъдеща работа.

ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ ПОДГОТВЯ ИСТИНСКА СВАТБА С ЕЛЕНА ОТ ШОУТО

Успешен пианист от световна величина, мургавият мачо би бил идеален за журиращ в „Гласът на България“. Самият пианист щял да прецени дали да осребри славата си от „Ергенът“ като маестро на бъдещи таланти в предаването или да продължава да се показва само като творец над клавишите с концерти из цялата страна.

Договорната му обвързаност с продуцентите на „Ергенът“ обаче предполагала поява на екран след края на истерията по шоуто и „Гласът на България“ било единственото риалити, в което Генчев бил склонен да участва.

Top