Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРЕСЛАВА ПРОДАВА ЧЕРВИЛА ЗА 16 КИНТА

ПРЕСЛАВА ПРОДАВА ЧЕРВИЛА ЗА 16 КИНТА

преслава preslava

Преслава вече е бизнесдама, при това собственичка на онлайн магазин на течни червила. Фолк певицата рекламира пет матови цвята за устни, които продава по 16 лева.

Досега Преслава никога не е заявява интерес към козметичната индустрия, заета с музиката си, но явно сега е решила да бъде конкуренция на Гала, която от години налага своя марка, на бъдещата мама Николета Лозанова и Моника Валериева, която се пробва с изкуствени мигли. „Време е да откриеш новото си любимо матово червило – непоклатимо съчетание от страхотен цвят и ухание“, рекламира новия си бизнес Преслава в профила си в социалните мрежи, пише Хотнюз.

ГАЛЕНА И ПРЕСЛАВА СТАВАТ ВСЕ ПО-БЛИЗКИ

Фирмата на Преслава е обявила седалище в софийския квартал „Бояна“, недалеч от улица „Секвоя“, където живееше в последните си дни Тодор Живков. Това очевидно е адресът на певицата и нейното семейство. Фенове на новите червила със сигурност ще има заради собственичката, която е и тяхно рекламно лице въпреки цената. Не е за пренебрегване и цената, която е двойно по-евтина от тези на доказаните марки.

Top