Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕНИСЛАВА СЕ ИЗЧУКАЛА С ТРИМА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“?

ДЕНИСЛАВА СЕ ИЗЧУКАЛА С ТРИМА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“?

денислава великова мартин елвиса denislava velikova martin elvisa

Арена на физически сблъсъци и интриги, но и на разюзден секс се оказа петият сезон на „Игри на волята“. Разгулът в риалити шоуто е като по времето на Калигула – телесни течности се леят в огромни количества.

Най-палава се оказва красавицата Денислава Велкова, твърди „Уикенд“. Младата дама, чиято майка Виолета също е сред претендентите за голямата награда, е била обладана от трима други участници. С нея удовлетворили нагона си най-впечатляващите мъже в „Игрите“ – Мастагарков, Мартин Николов – Елвиса и Рълев, пише изданието.

Пръв през Дени минал манекенът от Пловдив. Бившият на фолк певицата Деси Слава любил хубавицата на „Старейшините“ в храстите край Дивата река.

ДЕНИСЛАВА СЕ ГАДЖОСАЛА С ПОБЕДИТЕЛЯ РЪЛЕВ, МАСТАГАРКОВ Я ОТРЯЗЪЛ

„През нощта ставаха тези неща. Камерите тогава са изключени, а надзирателят, когото продукцията е назначила да следи за зулуми, е с притъпена бдителност. След като се насити на Благо, Денислава се прехвърли на Мартин Николов и седмици наред двамата разменяха нежност и страст. Цялата продукция знаеше, че са любовници. Третият й беше победителят Иван Рълев“, обяснява информаторът на вестника.

И допълва, че чалга дивата Емануела своевременно научила какви ги е вършил в риалитито дългогодишният й годеник Елвиса и именно затова го натирила. Фолк звездата била на косъм да каже какви са ги вършели в шоуто, но била помолена от хора в екипа да не го прави.

КРИСТИАН КИРИЛОВ СЪЖАЛЯВА ЗА РАЗВОДА С ДЖУЛИЯ: ВРЪЗКАТА МИ С ДЕНИСЛАВА БЕШЕ ГРЕШКА

Преди да влезев шоуто Велкова беше гадже на популярния актьор Кристиан Кирилов. Днес двамата вече не са заедно, разделиха се по инициатива на екранния Митак от „София – ден и нощ“.

Top