Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО НА КОГО ИВО АРЪКОВ КРЪСТИ БЕБЕТО

ЕТО НА КОГО ИВО АРЪКОВ КРЪСТИ БЕБЕТО

иво аръков ivo arukov

Актьорът Иво Аръков кръсти сина си Тео на тъща си Теодора, обяви пред „Телеграф“, мениджърът му Кирил Кирилов. Приятелката на звездата е родила в столична болница. Раждането е протекло нормално, без никакви усложнения.

Малко след това, с типичното си чувство за хумор Аръков, съобщи новината в социалните мрежи. Той сподели секси снимка на приятелката си, а на нея написа „Поздравления за моята приятелка, която вече е милф“. След това публикува и своя снимка с послание: „Запознай се с новото татенце шугър деди. Кадрите провокираха вълна от коментари и поздравленията в мрежата.

ИВО АРЪКОВ СТАНА ТАТКО

За Габриела и Иво това е първи наследник, двамата живеят на семейни начала и все още нямат брак. Доказателство за това е, че актьорът я нарича „приятелка“. Появата на първия им наследник ще бъде отпразнувана още в събота, за когато младият родител е планирал шумно парти.

Припомняме, че Иво Аръков и Габриела са заедно от няколко години. Въпреки коментарите, че приятелката му е с цели 13 години по-млада от него и отношенията им нямат бъдеще, раждането на първото им общо дете опровергава напълно това. Очевидно възрастовата разлика не е важна за Иво и Габи.

Top