Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БУРАК ЙОЗЧИВИТ СИЯЕ КРАЙ РОНАЛДО

БУРАК ЙОЗЧИВИТ СИЯЕ КРАЙ РОНАЛДО

бурак йозчивит роналдо burak yozchivit ronaldo

Бурак Йозчивит се запозна лично с идола си в спорта – футболистът Криситано Роналдо. Срещата на двете мегазвезди сеп роведе в Рияд. Турчинът и португалецът си поприказваха около 5 минути, а си направиха и снимки за спомен.

От няколко седмици насам актьорът е на континентално турне из страните от Азия, а Саудитска Арабия е поредната му спирка от обиколката му.

Докато Бурак си прекарваше приятно в държавата на крал Салман, съпругата му Фахрие Евджен отпразнува Хелоуин с децата си. В Деня на Вси светии тв любимката беше маскирала големия си син като скелет, а на главата на малкия бе нахлупила шапка във формата на тиква.

БУРАК ЙОЗЧИВИТ НАПРАВИ ФУРОР С НОВИЯ СЕЗОН НА „ОСМАН ОСНОВАТЕЛЯТ“

Йозчивит и Евджен отскоро притежават огромна къща в курортния град Бодрум и планират ад се нанесат там преди края на годината.

„Бяхме планирали това да бъде наша лятна вила, но след земетресението от 6 февруари решихме да я обитаваме постоянно. Мнозина сега предвиждат, че следващият голям трус ще е край Босфора, и не искаме да сме в епицентъра, когато земята се разлюлее. Изнасяме се от Истанбул“, споделиха неотдавна популярните аркашики.

Йозчивит ис ъпругата му Фахрие станаха родители за втори път през януари, припомнят запознати. Чедо №2 на звездите от сериала „Чучулигата“ е момченце. Малкият проплака за сефте в частна клиника в Истанбул и получи името Керем, пише „Уикенд“. Неговият батко Каран пък се появи на бял свят на 13 април 2019г.

Top