Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЕО СПРЯ АЛКОХОЛА, САДИ ДОМАТКИ

ДЕО СПРЯ АЛКОХОЛА, САДИ ДОМАТКИ

део део

Деян Славчев, по-известен като Део, се трансформира в напълно нов човек. След като преди време се пребори с наркотиците, сега спря и алкохола, и се отдаде на природосъобразен начин на живот. Причината за тоталната промяна е съпругата му Мариана, от която Део има две деца – 4-годишният Борислав и Теодор на 1г.

Водещият на „Спорт тото“ неведнъж е разказвал в интервюта за различни медии, че откакто е семеен чове, живее нов живот. Заради Мариана водещият спря алкохола и не близва вече и капка.

„Първите два месеца бяха кошмарни“, откровен е Део. След детоксикацията обаче организмът му е свикнал с липсата на спиртни напитки и сега тв звездата се чувства като прероден.

ЗАЩО ДЕО НЕ БЛИЗВА АЛКОХОЛ ОТ ДВЕ ГОДИНИ?

Алкохолът беше последният демон, с който трябваше да се справи. В миналото, далеч преди да срещне Мариана, Део злоупотребяваше не само с алкохол, но и с наркотици, пише „Галерия“. Тогава той беше обвързан с Лора Караджова. След като двамата се разделиха, тв водещият смени едната зависимост с друга и от дрога мина на спорт.

Сърфът вля адреналин във вените му и той забрави за опиатите. Освен че се раздели с всички вредни навици, Деян Славчев, както е истинското му е име, се превърна в най-големия фен на живота сред природата.

От две години насам той и цялото му семейство живеят в къща край Годеч, а Део пътува до София всеки път,к огато има ангажименти пред камера. В двора си той отглежда зеленчуци, като в момента най-силно го вълнува дали ще успее да отгледа хубави домати.

Top
>