Вие сте тук
Начало > Спорт > ЗЛАТНО МОМИЧЕ СЕ ЗАБУЛИ

ЗЛАТНО МОМИЧЕ СЕ ЗАБУЛИ

Чаровната ни гимнастичка Любомира Казанова, която само преди седмица се врече във вечна вярност на съпруга си Александър, сложи тюрбана на главата и заприлича досущ на арабка. Любомира шокира почитателите си и със снимки, на които позира усмихната с кърпа и тъмни черни очила, които още повече скриват лицето й.

Казанова е на меден месец в Дубай заедно със своята половинка. Двамата заминаха на романтична екскурзия в пустинята броени дни след пищната сватба, която влюбените организираха.

В Дубай освен гимнастичката и Александър надяна кърпа на главата и се превърна в същински бедуин. Така накипрени по местната традиция, двамата изглеждат изключително щастливи.

Олимпийската ни медалистка от игрите в Рио през 2016-а и Александър, който е двукратен световен шампион по гребане за юноши и понастоящем състезател на Азербайджан, се запознават преди две години на спортен лагер в Белмекен, пише „България днес“. Вече са съпруг и съпруга, макар Любомира да е едва на 22 години.

„В началото като го видях, не ми хареса, много ме дразнеше. Обичаше да е център на вниманието, беше много шумен, а аз такива хора не харесвам. Но когато го опознах, всичко се промени. Видях колко прекрасен човек е, че му идва от сърцето, и това заобичах в него“, споделя с усмивка грацията ни от предходния ансамбъл по художествена гимнастика.

Първото впечатление на Александър също не е особено добро. „Изглеждаше ми много надута. Но после се оказа едно скромно, интелигентно и възпитано момиче. Дава ти едно спокойствие, което с друг човек трудно ще го постигнеш“, разказва гребецът.

Двамата имат тежък момент в отношенията си заради дълга връзка, която Любомира има, преди да срещне Александър. Гимнастичката е наранена и трудно преживява разлъката. Но въпреки проблемите Любомира и Александър днес вече са щастливо женени.

Top
>