Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕСИ ФОТОСЕСИЯТА С БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ ЗА 4-ГОДИШНАТА КАТЯ

ДЕСИ ФОТОСЕСИЯТА С БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ ЗА 4-ГОДИШНАТА КАТЯ

деси

Плеймейтката Деси Димитрова инициира благотворителна кампания за 4-годишната Катя от Търговище. Малкото момиче е изоставено от родителите си, а за него се грижат родните му баба и дядо, които са социално слаби и нямат възможност, за да посрещнат нуждите на внучето си.

В регионалната библиотека „Петър Стъпов“ в Търговище Деси промотира дебютната си книга „Как да се сдобием с красиво тяло“. На срещата с местните Димитрова издаде тайната на перфектното тяло и отговори на всички въпроси.

Средствата от продадените книги плеймейтката дари на бабата и дядото на малката Катя, които също присъстваха на промоцията на книгата.

Деси дари и своя дизайнерска рокля, а средствата след продажбата й отново ще бъдат дадени на възрастните настойници. В кампанията на плеймейтката се включиха и жители на Търговище. Вече са успели да осигурят перална машина, от която е имало нужда семейството на 4-годишното момиче.

„Изключително съм благодарна на всички, които присъстваха на представянето на книгата ми в Търговище. Радвам се, че успяхме дори и с малко да помогнем на Катя и нейните баба и дядо. Много съм благодарна и на екипа на библиотеката за невероятната организация на събитието“, сподели Деси.

Top
>