Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖУЛИАНА ГАНИ ОТКРАДНАЛА ГАДЖЕТО СИ ОТ ДРУГА ЖЕНА

ДЖУЛИАНА ГАНИ ОТКРАДНАЛА ГАДЖЕТО СИ ОТ ДРУГА ЖЕНА

джулиана гани djuliana gani

Джулиана Гани призна, че е отмъкнала полицая Теодор Гецов от дългогодишната му приятелка. Джули призна, че когато се е запознала с Тео, той е бил във връзка от няколко години, но я пректатил, за да стане гадже със силиконката. От интервюто на двамата стана ясно, че е имало период, в който полицаят се е колебаел коя да избере и през това време е изневерявал на гаджето си с Джулиана.

„Той не спеше по цели нощи и мислеше“, разкри плеймейтката.

Запитана от Цитиридис дали няма угризения, че е откраднала мъжа на друга, Гани не показа никакво чувство за вина или съвест. Тя заяви просто, че щом ангелите на мъжете са слаби, няма какво да направи. А и на плеймейтка никой не може да устои, особено с толкова големи гърди като нейните.

ДЖУЛИАНА И ТЕОДОР РАЗКРИХА КАКЪВ Е ПОЛЪТ НА ЕГИПЕТСКОТО ИМ БЕБЕ

Двойката даде това интервю по време на парти за узнаване пола на бебето. Двойката разкри, че детето е заченато по време на почивката им в Египет. 31-годишната Джулиана е в шестия месец и очаква още едно момче. Тя вече има един син. Той е от втория й бивш съпруг Илиян Найденов и е на 2 г.

Неуспехът с браковете дотук кара Гани да не бърза да се омъжва за Тео. Двамата дори още не живеят заедно, въпреки че очакват дете. Той е полицай във Велико Търново, а тя живее в София. Полицаят призна, че пътува често до столицата и така се виждат.

Top