Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕТО КАКВИ ИНТРИГИ И СКАНДАЛИ НИ ОЧАКВАТ ТАЗИ СЕДМИЦА В „ЕРГЕНЪТ“

ЕТО КАКВИ ИНТРИГИ И СКАНДАЛИ НИ ОЧАКВАТ ТАЗИ СЕДМИЦА В „ЕРГЕНЪТ“

ergenut ергенът

Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ тази седмица. Днес и утре вечер от 21:00 ч. зрителите ще станат свидетели на бурни емоции, болезнени откровения и две целувки, които ще предизвикат изненадващ обрат във взаимоотношенията между участничките.

Тази вечер (22 март) вечерният коктейл ще протече по нови правила, а момичетата няма да имат право да прекъсват срещите на Евгени в градината на имението. В откровен разговор с виртуоза една от претендентките ще бъде откровена до болка и ясно ще заяви неодобрението си към постъпката му по време на бала, а именно да пренебрегне „ученичките си“ и решението му да подари розата, предназначена за някоя от тях, на Валерия. Каква ще бъде реакцията на Евгени и дали „смелостта“ на девойката няма да предизвика сълзи от разочарование в очите ѝ?

ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ НАХЛУЛ В ЧАЛГАТА ПРЕДИ 5 ГОДИНИ

По време на коктейла музикантът ще предприеме изненадващ ход и ще се настани между две от най-изявените претендентки за сърцето му. Има ли конкретна цел неговата постъпка, ще стане ясно след броени часове по bTV, когато зрителите ще станат свидетели и на едно неочаквано извинение. Вечерта ще завърши с поредната инфарктна Церемония на розата, в която харизматичният „ерген“ на България ще трябва да избира между две от най-близките приятелки в имението.

Утре вечер (23 март) своята покана за романтична среща ще получи дама, която отдавна копнее за индивидуално усамотение с Евгени. По време на тяхната идилия виртуозът ще изненада своята избраница, вземайки нещата буквално „в свои ръце“. „Ергенът“ ще я отведе на специална вечеря в ресторанта на свой близък приятел, а неудържимото привличане помежду им ще стане повод за повече от горещ завършек на романтичното уединение.

С КАКВО ВСЪЩНОСТ ЕРГЕНЪТ ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА

Междувременно, останалите момичета в имението ще трябва да се изправят във физическо съревнование в басейн, пълен с първокачествена „нежно хидратираща и деликатно подхранваща кожата“ слуз. Наградата за победителката е първа лична „аудиенция“ с Евгени и изкачване в йерархията. Две от момичетата обаче ще решат да нарушат правилата, а това тяхно „неподчинение“ ще стане повод за истинска буря в имението на любовта.

Зрителите ще станат свидетели и на емоционален разговор между Евгени и Пам, в който тя ще му признае за най-голямото предателство в живота ѝ, което я е наранило до болка. Есеистката няма да успее да овладее емоциите си, а каква ще бъде реакцията на Евгени, предстои да разберем в четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV. Коктейлът ще бъде белязан от още една дългоочаквана целувка, която ще бъде запазена в тайна, а в края на вечерта предстои нова Церемония на розата, след която още една от претендентките ще трябва да се сбогува с Евгени.

Top
>