Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕТО КОЙ МЛАД КРАСАВЕЦ ЩЕ НАСЛЕДИ САШО КАДИЕВ В „ПРЕДИ ОБЕД“

ЕТО КОЙ МЛАД КРАСАВЕЦ ЩЕ НАСЛЕДИ САШО КАДИЕВ В „ПРЕДИ ОБЕД“

sasho-kadiev-сашо кадиев

Все по-упорито из коридорите на Би Ти Ви се говори, че Сашо Кадиев най-после слиза от ефир.

И то не само за лятото, а окончателно. От свои източници HotNews научи, че тиражираната наскоро информация, че Кадиев се отказва от телевизионна кариера, всъщност този път май ще се окаже истина! Но с кой ли Би Ти Ви ще смени едно от любимите си лица? Говори се, че един от главните заподозрени, които се гласят да седнат на топлото място на Кадиев е атлетичният, чаровен и не на последно място обожаван от жените актьор Павел Иванов.

павел иванов pavel ivanov

Още с първата си поява започват да го оприличават на неговия учител в НАТФИЗ – Стефан Данаилов. Младокът от Народния театър е и един от четиримата „татковци“ в едноименния сериал на телевизията, което определено скъсява пътя му до заветното и така желано място на диванчето до Деси.

Запознати припомнят, че през май, ефирната половинка на Сашо цяла седмица си партнира с различни водещи, докато Кадиев отсъстваше, за да празнува зад граница рождения ден на любимата си Ивелина Чоева.

ПЕТИМА СЕКСИ МЪЖЕ СМЕНЯТ САШО КАДИЕВ В „ПРЕДИ ОБЕД“

Заради честите си отсъствия от екран изобщо не стои въпросът дали Кадиев сам иска да напусне. По-скоро от Би Ти Ви да са му „вдигнали мерника“ и са решили спешно да пуснат по-младия и амбициозен актьор Иванов, който догодина ще гледаме като митичния футболист Гунди в нов филм.

Top
>