Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕРГЕНЪТ АЛЕКСАНДЪР СЕ ОКАЗА МИЛИОНЕРСКИ СИН

ЕРГЕНЪТ АЛЕКСАНДЪР СЕ ОКАЗА МИЛИОНЕРСКИ СИН

александър младенов ергенът aleksandur mladenov

Милионерски син е новият ерген в едноименното предаване по Би Ти Ви. Красавецът със сини очи има успешен бизнес, който е наследил от непопулярния си татко, който на 18 години го оставя сам да се бори с „малко“ наследство.

Александър Младенов не разчита на парите на баща си, а ги удвоява с много хъс и работа. Не е от мързеливците и не харесва фолкмузика. Не е ясно с какво точно се занимава бащата на новия ерген и как е натрупал състоянието си, а за тази на Ерген-3 се знае само, че се занимава с търговия.

Финансовото състояние на Александър веднага породи спекулации, че участничките в третия сезон на шоуто ще участват в него, за да стигнат до парите му. Фенове на предаването се притесняват, че момичетата може да нямат истински чувства към новия ерген, а да бъдат поблазнени от материалното му положение, което да опорочи предаването, пише „България днес“.

Според близки до каста в новия „Ерген“ обаче сред записалите се да се борят за сърцето на красавеца нямало известни момичета, нито плеймейтки или златотърсачки.

БИЗНЕСМЕНЪТ АЛЕКСАНДЪР МЛАДЕНОВ Е НОВИЯТ „ЕРГЕН“

Интересно е и че преди да се появи лицето на Алек по телевизията, нито една от девойките не била с външност на фотомодел, нямало такива с операции или силикон. Засега още не е ясно кои са одобрените, но кастът продължава до края на месеца.

Междувременно в мрежите се завихри странна драма от фенове на предаването – в голямата си част те не харесват начина, по който се представя новият кандидат-жених. Във форумите, посветени на шоуто, ври и кипи от мнения относно самия Александър. Според някои той имал силно интелигентно излъчване и на златотърсачките в новия сезон ще им е трудно да го преметнат.

Другата част от почитателите пък много харесват младежа, а някои дори са на мнение, че бизнесменът е най-хубав от всички участници досега.

Тези, които не го харесват, споделят, че е безличен и дори не прилича на българин. Феновете определят бизнесмена, че има визия на руснак и се чудят кой го е избрал, особено на фона на войната в Украйна.

Във форумите има и много активни почитатели на първия ерген – Виктор. Те са категорични, че той е най-чаровният от всички, които са се пускали досега в шоуто, макар и не толкова известен колкото втория.

ЗЛАТОТЪРСАЧКИ, НАПАДАЙТЕ: НОВИЯТ „ЕРГЕН“ ИМАЛ 20 МИЛИОНА В СМЕТКАТА

Засега „старите“ ергени също мълчат по отношение на новопредставения герой. Иначе музикантът Евгени Генчев вече поздрави Александър и му пожела да намери любовта, така както той я намери в предаването.

„За себе си знам, че съм щастлив човек“, казва във визитката си новият ерген. А феновете не спират да се шегуват с него:

„Щото си сингъл бе, затова. Сега ще си объркаш живота“.

Александър Младенов признава, че досега не е срещнал сериозна половинка, с която да обвърже живота си.

„Вярвам в истинската любов. Знам, че ще я открия някой ден“, казва Алек и приканва още момичета да се запишат на каста за среща с него.

Както вече първи „България Днес“ писа, предаването за първи път ще се снима в Гърция, а не в турски курорт, като миналите две предавания. Засега продуцентите мълчат къде точно в южната ни съседка ще снимат новия сезон. Със сигурност участничките и Ергенът отново ще се радват на лукс. Продукцията, създадена по световния модел за история за любов и съперничество, ще разгърне отношенията на един мъж с дамите, търсещи страстни преживявания на фона на спираща дъха екзотика. По традиция снимките ще са в края на лятото.

Засега не се споменава дали и догодина водещ на шоуто ще е актьорът Наум Шопов. Миналата година той заведе цялата си рода в Турция, докато течаха снимките. Компания му правиха дъщеричката Амая, жена му Теа, балдъзата Ая и тъщата Анжела.

Откакто се изявява като инфлуенсър, звездата от сериала „Откраднат живот“ предпочита да се изявява пред обществото, а не да е лекар, каквато е професионалната му квалификация.

Top
>