Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО ЗАЩО ХОРАТА ИЗНЕВЕРЯВАТ

ЕТО ЗАЩО ХОРАТА ИЗНЕВЕРЯВАТ

love-iznevyara

Случва се. Не е хубаво, даже си е направо нередно, но когато стане и да се самосъжаляваш и да си биеш главата в стената вече е станало. Има много обстоятелства около това, което си направила, правиш или ще направиш.

Моментът. Моментът е онова нещо, което се случва между двама души, които в твоя случай не са ти никакви или са ти някакви, но имаш някакви привличане към тях. Нещо, което няма да узнаеш, докато нещо не стане. А моментът прави точно това. Става. Може и да сте до кофите за боклук, но моментът да е на линия. Поглеждате се в очите и нещо прещраква за малко. Не започваш да обичаш този човек, даже не се и влюбваш за малко в него. Просто е едно моментно желание, което силно искаш да възпреш, но желанието ти е по-силно от съвестта. Знаеш, че после ще съжаляваш, но колко значение има това за теб, докато в коремът ти играят пеперуди.

ЕТО КЪДЕ ЖИВЕЯТ НАЙ-НАДАРЕНИТЕ МЪЖЕ И ЖЕНИ

Приятелят ти го няма. Ако гаджето ти не е с теб в момента чисто физически може да ти е много трудно да издържиш. Понякога жената е също толкова сексуално любопитна, колкото и мъжа. Оставена сама, може да даде воля на това си любопитство. Това, разбира се, по никакъв начин не е оправдание да се метнеш в чаршафите на някой друг, но е предпоставка.

 Приятелят ти се държи зле. При тези обстоятелства е напълно разбираемо. Тук идва новото и доброто, което се държи с теб по начинът, по който смяташ, че трябва да се държат с теб. Ако гаджето ти е ужасно в последно време, че и по-дълго, ако се чувстваш потисната около него и се е появил някой, който те кара да се чувстваш добре, пък и те привлича физически едно от най-естествените неща е нещо да се случи.

Скучно ти е. Под това нямам предвид, че днес няма с кого да излезеш и отиваш да се потаковаш с другарчето, дето се познавате от седми клас. Или си във връзка много дълго, или тази връзка не ти носи нищо. Което и от двете да е имаш нужда от нещо ново, което да накара стомахът ти да се преобърне и косите ти да настръхнат. Всеки иска да чувства адреналина във вените си, докато е с противоположния пол и ако това не се случва с настоящето ти гадже значи липсва основната съставка. Съжалявам да кажа, че такива връзки не траят особено дълго, а ако все пак го правят не е яко. Няма смисъл. Появява се някой, който ти се вижда вълнуващ, с който има тръпка, за когото като мислиш и става едно такова…

ЕТО Я ЛЮБИМАТА МУ ПОЗА

Просто обичаш да спиш с много хора. Тук малко излизаме от темата. Ако много ти се прави секс с много и най-различни хора тогава обсъждаш това с половинката преди да е започнало нещото между вас. После думата изневяра просто не е актуална в случая.

По никакъв начин не е яко човек да изневерява. Понякога не можеш да се сдържиш, но ако имаш такава неспособност да потискаш поривите си, значи има някакъв проблем. Във връзката ти предимно, а не в теб, както може би би си помислил. Понякога просто се случва. Ако стане един път, не е задължително да стане втори път. Но стане ли втори път ще има и трети, четвърти, пети…  

Top