Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕВГЕНИ ИЗГОНИ СПРЯГАНАТА ЗА ПОБЕДИТЕЛКА ИРИНА

ЕВГЕНИ ИЗГОНИ СПРЯГАНАТА ЗА ПОБЕДИТЕЛКА ИРИНА

ирина карабаджак irina karabadjak

Безпочвени се оказаха слуховете, че Ирина Карабаджак е победителката в „Ергенът”, защото преди минути тя стана поредната отпаднала участничка.

Още през февруари се завъртяха спекулации, че сексапилната брюнетка е спечелила любовта на пианиста, след като тя започна да показва големи букети цветя, гарнирани със сърчица. Зрители пък се кълняха, че са засекли Евгени и бесарабската българка на романтично пътуване в Париж, но всичко това се оказа лъжа. Ирина си тръгна на крачка от финала, след като не получи роза от Евгени Генчев по време на тазвечерната церемония.

ИРИНА КАРАБАДЖАК ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ПУСНА БЕЗ СУТИЕН

„Ирина, ти си една невероятна жена! Много ми е тъжно, че се разделяме“, бяха последните думи на световноизвестния виртуоз към бесарабската българка, която идва у нас преди 10 години, за да учи в УНСС, но впоследствие решава да остане. „Много се радвам, че бях част от живота ти! Никога няма да забравя този аромат! Невероятен си! Надявам се да си намериш истинската половинка“, бяха думите на Ирина на сбогуване с Евгени.

„Тъжна съм от това, че няма повече да видя усмивката и очите на Евгени, няма да имам повече прегръдки с него, няма да усетя парфюма му. Вярвах, че такъв мъж може да ми промени изцяло бъдещето и да ми украси моето въображение. Много съжалявам, че се разделяме. Знам със сигурност, че се отнасях към Евгени най-искрено и нежно. Всеки път, когато ми говореше, ме пленяваше и коленцата ми трепериха от нежност“, откровена бе Ирина преди да напусне имението на любовта завинаги.

ЕТО КОЯ Е ИСТИНСКАТА ПОБЕДИТЕЛКА В „ЕРГЕНЪТ“

„Тръгвам си с високо вдигната глава. Надявам се в бъдеще поне да го засека на една от уличките в Пловдив или пък след време да ме покани на кафе да си поговорим душевно“, допълни тя. Напред в надпреварата към сърцето на Евгени Генчев продължават Елена, Валерия, Микаела и Поли, а коя ще избере той за своя спътница в живота ще стане ясно на 18 май (четвъртък) в специалния тричасов финал от 20:00 до 23:00 ч. по bTV.

Top