Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БОЙКО КРЪСТАНОВ МИЗЕРСТВАЛ В ИРЛАНДИЯ

БОЙКО КРЪСТАНОВ МИЗЕРСТВАЛ В ИРЛАНДИЯ

бойко кръстанов

Бойко Кръстанов стана популярен със сериалите “Стъклен дом”, “Под прикритие” и “Съни бийч”, които му донесоха много почитателки. Родната сцена обаче е тясна за амбициите на младия актьор. Той признава, че мечтае за кариера в чужбина.

Опит в чужди продукции не му липсва – в продължение на година снима полицейски сериал в ирландската столица Дъблин, но не остава доволен от условията и се връща в България.

Бойко е разказвал, че заминава за Ирландия, зареден с оптимизъм. Той иска да опита късмета си и да се пребори за интересна роля, която да впише в автобиографията си.

ГАДЖЕТО НА БОЙКО КРЪСТАНОВ ОТ “СЪНИ БИЙЧ” ГО ЗАРЯЗАЛА С ПИСМО

В чужбина си намира агент, който го насочва към различни кастинги, пише Уикенд. Одобряват го за ролята на хърватският полицай Адриан Кокош в сериала “Ред Рок” и се налага да изкара цяла година в Дъблин, където снима почти всеки ден.

“Ежедневието ми се промени изцяло. Не се чувствах добре, защото нямах приятели – с колегите общувах само по време на работа, иначе не се виждахме. Освен това живеех в тясна квартила без прозорци – имаше само малък отвор, през който влизаше слънчева светлина. Липсваше ми дори лаптоп – имах само легло и шкаф в стаята”, оплаква се актьорът.

Почти не излиза от квартирата си, изпитва огромна носталгия по България и накрая стига до решението, че трябва да се върне в родината.

Top