Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МЪЖЕТЕ ТЕСТВАТ СЕТИВАТА СИ В “ЕДИН ЗА ДРУГ”

МЪЖЕТЕ ТЕСТВАТ СЕТИВАТА СИ В “ЕДИН ЗА ДРУГ”

един за друг емо чолаков

Непрогледен мрак и тест за сетивата очаква мъжете в новия епизод на предаването „Един за друг“ тази вечер. Водач във временното класиране са Полина и Мохамед, които бяха най-смели със залозите в играта вчера.

На дъното на класацията за втора поредната седмица останаха Здравка и Мирослав, след като тя не успя да преодолее страха си от змии. Двамата трябваше да разменят партньора си с Лейля и Иван за 24 часа, тъй като семейството от Пловдив също не се справи с предизвикателството.

В новото предизвикателство мъжете ще се страхуват от неизвестното и ще тестват сетивата си. В непрогледно тъмна стая, те ще трябва да разпознаят 10 предмета, разделени на 3 групи – първата ще миришат, втората ще напипват, а третата ще опитат на вкус.

ЕКСТРЕМЕН ШОПИНГ В “ЕДИН ЗА ДРУГ”

Късметът на жените им ще определи колко трудно ще бъде изпитанието, а за да се справят с него, кавалерите ще дадат всичко от себе си.

Кой има най-доброто обоняние и кой е най-сетивен? Как ще завърши днешната игра и кой ще остане на дъното на класацията? Коя ще бъде първата номинирана двойка, гледайте тази вечер в новия епизод на предаването.

Top