Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГАЛЕНА СЕ РЕШИ НА НЕЩО НЕЧУВАНО

ГАЛЕНА СЕ РЕШИ НА НЕЩО НЕЧУВАНО

галена galena

Чалга дивата Галена е известна с това, че обича изненадите и провокациите, но този път удари всички в земята с това, което реши и направи. Самата тя заяви, че отдавна е трябвало да каже „Не“ и да сложи край на този въпрос, но всяко нещо идвало с времето си.

Не, Галена не е решила да се раздели с мъжа си Галин Вафлата, въпреки че двамата са преминали през поне две подобни раздели досега. Впоследствие и двете се оказаха временни и дори заздравили връзката им, както обясняваше самата певица.

ГАЛЕНА ВЕЧЕ Е ПОД КРИТИЧНИТЕ 40 КИЛОГРАМА

Тук обаче става въпрос за парите, на които всяка чалгарка се надява по време на участия, а именно бакшишите от клиенти. Точно на тях Галена каза „Не“ и дори го направи пред смаяните погледи на очевидци преди вечер, пише kliuki.bg.

„Не вярвахме на очите си. Някакъв, явно паралия, се опита да бутне на Галена дебела пачка. Не видяхме по колко бяха, но тя му направи веднага знак с ръка, че отказва. Това е чудо направо като знаем как чалгарките отворят очи като палачинки и лапат ли лапат бакшиши“, коментират очевидците.

ЗАЩО ГАЛЕНА СЕ РАЗДЕЛИ С „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

Има два варианта – или Галена се е замогнала и вече гледа на тези пари като на унизителни подаяния, или просто е имала проблем със самия клиент.

Top