Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПОД ЗВУЦИТЕ НА АРФА: ИЗПИСАХА ДЖУЛИАНА ГАНИ И ВТОРОТО БЕБЕ

ПОД ЗВУЦИТЕ НА АРФА: ИЗПИСАХА ДЖУЛИАНА ГАНИ И ВТОРОТО БЕБЕ

джулиана гани djuliana gani

Под звуците на арфа изписаха Джулиана Гани и бебето й от болницата. В специална зала към медицинския комплекс плеймейтката и половинката й Теодор Гецов събраха роднини и приятели, за да ги запознаят с Кай. Малкият юнак се роди на 16 януари, а най-щастлив е батко му Давид, който дори измислил името на братчето си.

Джулиана, която по образование също е класически музикант, разказа, че неслучайно е избрала именно арфа да звучи на събитието.

ДЖУЛИАНА ГАНИ РОДИ С ГРИМ И ПОБЪРЗА ДА ПОКАЖЕ БЕБЕТО  

Тя припомни, че някога този инструмент е бил включен в образованието на аристократите и вярва, че хората се възпитават чрез музика.

Младата майка се довери на брилянтната Анелия Божинова за изпълненията и подбора на мелодиите. Божинова се върна за събитието по-рано от Дубай, където живее и работи, а преди това е свирила в най-голямото казино в Макао, Китай, пише Телеграф.

Първото събитие на малкия Кай беше съпроводено и с гурме кетъринг. За него се погрижиха близки приятели на Джулиана, които са собственици на едно от най-известните заведения в Студентски град. За любителите на сладкото имаше необичайни луксозни бонбони, които светят на UV светлина.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Top