Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ХЮРРЕМ СУЛТАН ВЕЧЕРЯ В ДУБАЙ С КАРЛА БРУНИ

ХЮРРЕМ СУЛТАН ВЕЧЕРЯ В ДУБАЙ С КАРЛА БРУНИ

мерием узерли хюррем

Актрисата Мерием Узерли, която влезе в ролята на Хюррем Султан, хапна и пийна с бившата първа дама на Франция – Карла Бруни. Двете дами бяха настанени на една маса на вечерното събитие за преуспели жени, провело се в Дубай. Едва на няколко метра от тях бе и руската тенисистка Мария Шарапова – някогашната изгора на нашенеца Григор Димитров.

Неотдавна Мерием промени драстично външния си вид, отказвайки се от рижавата й коса, превърнала се в нейна запазена марка и се боядиса в светлорусо. Новата й визия определено я подмлади, категорични са дамите, присъствали на тържеството.

Във „Великолепният век“ – сериалът, превърнал я в знаменитост, изкусителката Хюррем Султан, отчуждаваше владетеля Сюлейман от официалната му съпруга и се намесваше в политическите му дела. Тя напусна продукцията през 2013 г. с оправданието, че се чувства изтощена. Истинската причина за оттеглянето й обаче че бременността й с първата й дъщеря – Лара, пише „Уикенд“.

ХЮРРЕМ СУЛТАН СТАНА ЖУРИ В „ГЛАСЪТ НА ТУРЦИЯ“

Продуцентите на историческата сага бързо й намериха заместничка в харема на султана в лицето на Вахиде Гьордюм – актриса, популярна с ролята си в „Огледален свят“.

40-годишната Узерли, която наполовина е с немски произход по майчина линия, има и още една дъщеричка, която е на две години. От 2017 г. актрисата не е участвала в османски сапунки, но в последната петилетка засне няколко филма край Босфора за голям екран.

Top
>