Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > И МАРИЯ ПОСЯГАЛА НА МИРО ДЗВЕРА

И МАРИЯ ПОСЯГАЛА НА МИРО ДЗВЕРА

мария миро maria miro

Безкрайната сага между Мария и Миро вече става досадна и почти никой не се интересува от техните събирания и раздели, но те отново са заедно. Семейството постоянно се кара и сдобрява. Причините за неразбирателството са много, но в естеството си са финансови. А близки до двойката издадоха пред „Уикенд“, че Мария провокирала голяма част от скандалите.

„Тя посяга на Миро. Перди удряше и Християн Гущеров. Може да е 40 кила, но е с лют характер и изкарва от равновесие мъжете си. Само на първия си съпруг не е посягала, но пък той не спираше да й слага рога и накрая я заряза. Мария е нетърпима. Миро понякога не се прибира с дни в къщата, където живеят – уж отсъствал по бизнес“, издават съседи на семейството.

МАРИЯ ПРОСТИ ЗА 7-МИ ПЪТ НА МИРО

Приятелите на Миро Дзвера го описват като благ човек, но изключително ревнив. Мария знаела тази му слабост и често го провокирала, като правела намеци, че ще му сложи рога. Това изкарвало от равновесие мъжагата, който веднага скачал да й затваря устата с шамаи. Заралийката знаела, че не е светица, и е провокирала немалка част от скандалите и боя, заради това и си мълчала за шамарите, които яде, пише „Уикенд“.

Преди няколко седмици Мария изтри всичките общи снимки с Миро от социалните мрежи, с което даде да се разбере, че мжду двамата има проблеми, при това сериозни. Нещо повече – тогава тя отказа и всякакъв коментар за евентуална раздяла. Към днешна дата обаче от това сякаш няма и следа. Двамата отново живеят под общ покрив.

Top
>