Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТОНИ СТОРАРО ВЕЧЕ ПРИБРА НАД 500 БОНА ЗА ЮБИЛЕЙНИЯ КОНЦЕРТ

ТОНИ СТОРАРО ВЕЧЕ ПРИБРА НАД 500 БОНА ЗА ЮБИЛЕЙНИЯ КОНЦЕРТ

тони стораро toni storaro

Едва декември е, а Тони Стораро вероятно вече е прибрал над 500 000 лева само от скъпите билети за юбилейния си концерт на 9 май следващата година в зала „Арена София“. ВИП масите, които са непосредствено пред сцената, са почти разпродадени, макар че най-евтината струва 2500 лева.

Много се харчат и местата с цени по 80, 100 и 120 лева, които предлагат добра видимост, макар и дас е по-назад. По всичко личи, че Тони май ще успее да нъпълни залата до деня на събитието.

ТОНИ СТОРАРО И АЗИС СЕ ПОМИРИХА

ВИП масите вървят между 2500 и 5000 лева. Вместимостта им е 10 места. Тези, които са избрали тази оферта, ще гледам съвсем отблизо Тони Стораро и гост-изпълнителите на концерта му, които са Азис, Галена, Софи Маринова, Деси Слава, Константин, Емилия, Фики, Емрах, Алисия и Зафирис Мелас.

Цената за маса включва и почерпка, което вероятно е оказало влияние на избора. В куверта има първокласна водка или уиски – 1 бутилка, макар че е от 700 мл., също толкова първокласни вина – бяло и розе, както е споменато, плато свежи плодове, прясно изпечени ядки, 8 броя микс безалкохолни напитки и 8 броя минерална вода от по 550мл.

БРЪСНАРЯТ АСЕН: ТОНИ СТОРАРО Е ПО-СУЕТЕН ОТ ФИКИ И ЕМРАХ

Офертата явно се харесва на по-платежеспосоните фолк фенове, защото само от ВИП масите Тони вече е прибрал сигурно над 130 000 лева. Добре вървят и по-скъпите билети за единични места, така че Човека глас вероятно никак не еп ритеснен дали залата ще бъде пълна на 9 май, когато ще празнува с феновете 25 години на сцена. Още повече, че има и по-евтини билети, които вървят по 40, 50 и 60 лева.

Тони Стораро изглежда доста втален напоследък, също и подмладен. Човека глас е на 47 години, но едва ли някой би му ги дал. Певецът е в перфектна форма, като е допълнил визията си съсс къпарски накити. Любопитното е, че Тони е заложил на аксесоари, които са доста популярни в последните години сред родните плеймейтки, моделки, даже и колежките му. Става дума за ривните на „Картие“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Toni Storaro (@toni_storaro)

Top
>