Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ ЛЕЖИ И ПЪШКА НА АСФАЛТА СЛЕД ТЕЖКА КАТАСТРОФА

ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ ЛЕЖИ И ПЪШКА НА АСФАЛТА СЛЕД ТЕЖКА КАТАСТРОФА

ибрахим челиккол ibrahim chelikkol

Ибрахим Челиккол едва не загуби живота си в ПТП. Актьорът караше мотора си по истанбулски булевард, когато намиращият се вляво от него джип се отклони рязко вдясно и го засече. Последва сблъсък в резултат на който екранният Мехди Караджа се озова на асфалта.

„Шофьорът на роувъра обясни, че завил ненадейно, защото видял бензиностанция и решил да отбие към нея. Не съобразил обаче, че отзад връхлита моторист, и белята станала“, разказва пред CNN Turk очевидец на катастрофата. И допълни, че на мястото на инцидента веднага пристигнала линейка. Екипът на „Бърза помощ“ установил, че стенещият на пътното платно Ибрахим Челиккол има пукнати ребра и сериозна контузия на рамото.

ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ СТЯГА СВАТБА

Пострадал при сблъсъка е и чопърът на актьора, както и засеклият го джип. Предната дясна врата на автомобила е изкривена навътре и се нуждае от ремонт. В момента потрошеният тв любимец се възстановява в домашна обстановка. За него се грижи приятелката му Натали Ярджан, на която неотдавна предложи брак. Всеки ден го посещава и синът му от бившата му съпруга Михре Мутлу.

Top
>