Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИЛИЯН ОТНОВО ТРЪГНА ПО УЧАСТИЯ С ПОЛА

ИЛИЯН ОТНОВО ТРЪГНА ПО УЧАСТИЯ С ПОЛА

илиян iliyan

С розова пола се появява на участие Илиян Тупалката! Фолкпевецът, който често изненадва с колоритна визия, излезе на сцената в чалготека в Студентски град в столицата пременен с женската дреха и остави феновете си със зяпнали усти. Илиян не изглежда никак смутен от необичания си избор на облекло и спретна запомнящо се парти. Нещо повече – Тупалката е във вихъра си, като полата видимо му помага да се движи повече на сцената и става истинско шоу.

Не за пръв път фолкпевецът се появява с подобно облекло на участие.“България Днес“ вече разказа за сходен случай преди две години. Тогава Тупалката беше с пола на промоцията на новата си песен, като не пропуска да уточни, че облеклото му се води пола панталон, тъй като отдолу има панталонки.

ИЛИЯН ЗАГУБИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ФЕНОВЕ

„Обичам да нося поли и го правя от много време. Още през 2010 година започнах. Искам облеклото ми да е нещо различно и да акцентирам върху него. Харесва ми да съм различен и знам, че не всеки има смелостта да го направи. Не съм чувал за други колеги, които да носят поли. На мен ми стои добре, защото съм по-дребен и с по-малко килограми. Не мисля, че е подходящо за едри мъже, ще изглеждат комично. Преди време си говорехме с Тони Стораро и той ме попита: „Как ме виждаш с пола?“. Казах му, че няма да изглежда добре. Ясно ми е, че много хора не го приемат и им е странно, но щом на мен ми носи удоволствие, го правя! Всички знаем, че в Шотландия и някои азиатски страни мъжете носят поли, така че не е нещо невиждано“, коментира визията си Илиян.

Певецът споделя още, че този тип облекло му е много удобен, лесно се движи, няма проблеми, когато сяда, а най-хубаво било през лятото, защото се проветрявал.

Top
>